13-річний підліток викрав і розбив суперкар Lamborghini

13-річний підліток викрав і розбив суперкар Lamborghini

07 квітня 2024
0

Курйозний інцидент стався недавно у Канаді. 13-річний хлопець викрав Lamborghini Huracan та потрапив на ньому в аварію. Про це повідомляє поліція Західного Ванкувера.

ДТП сталася ще 25 березня, проте повідомили про неї тільки тепер. Поліцейські повідомили, що їм поступив виклик про аварію за участі Lamborghini Huracan на Трансканадському хайвеї.

Коли патрульні прибули на місце ДТП, то виявили розбитий суперкар Lamborghini на обочині. Обшукавши околиці, вони знайшли двох наляканих підлітків.

Копи встановили, що Lamborghini Huracan викрав та розбив 13-річний канадець. Він захотів вразити друга, проте не справився з керуванням в дощ.

«Юнак із другом вирішили покататися на машині, але не змогли впоратися з керуванням у темний час доби та дощу. Незважаючи на значні матеріальні збитки, ми вдячні, що ніхто не постраждав під час зіткнення», - заявив сержант поліції Кріс Бігленд.

А от Lamborghini Huracan отримав серйозні пошкодження і поки невідомо, чи вдасться його відновити. У купе фактично знищені передня та задня частина.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація