Абсолютно новый Ford Expedition: переосмысление полноразмерного внедорожника

Абсолютно новый Ford Expedition: переосмысление полноразмерного внедорожника

20 лютого 2017
1

Цілком новий Ford Expedition — найсучасніший, найпотужніший і найгнучкіший з автомобілів серії Expedition — пропонує багато простору, засоби комунікації та сучасні технології для пошуку нових пригод разом із сім’єю.

Серед рішень для розміщення пасажирів і багажу — відкидні розсувні сидіння другого ряду, які забезпечують зручний доступ до третього ряду, навіть зі встановленими дитячими сидіннями. Новий, ще потужніший 3,5-літровий двигун EcoBoost® і єдина у своєму класі автоматична 10-ступінчата коробка передач дозволяють отримати найкраще тягове зусилля серед усіх повнорозмірних позашляховиків.

ДАЛЛАС, 20 лютого 2017 р. — Для сучасних сімей, які люблять активний відпочинок, компанія Ford представляє цілком новий Expedition — найсучасніший, найпотужніший і найгнучкіший з автомобілів серії Expedition — оснащений технологіями, які дозволяють усім пасажирам залишатися на зв’язку, при цьому водії отримують більшу потужність і ще вище тягове зусилля, ніж у будь-якому іншому повнорозмірному позашляховику.

«Коли Expedition вперше був представлений 20 років тому, він встановив стандарт для сімей, які люблять активний відпочинок і просто потребують великого і потужного позашляховика, на якому вони зможуть дістатися куди завгодно, — пояснив Джо Гінріхс (Joe Hinrichs), президент Ford у Північній та Південній Америці. — Сучасні сім’ї прагнуть отримати ще більше смарт-технологій, які допоможуть їм подорожувати на значні відстані безпечніше, ефективніше і комфортніше, при цьому залишаючись на зв’язку з друзями й іншими членами родини».

Найсучасніший Expedition в історії

У цілком новому Expedition встановлено більше технологій допомоги водієві, ніж у будь-якому іншому повнорозмірному позашляховику.

Окрім того, цілком новий високоміцний кузов із алюмінієвого сплаву і перероблена високоміцна сталева конструкція дозволяють Expedition без проблем пересуватися в умовах бездоріжжя та забезпечують вражаючу тягову потужність. Завдяки використанню вдосконалених матеріалів цілком новий Expedition економить до 300 фунтів (близ. 136 кг) ваги, які команда розробників перерозподілила між різноманітними системами, об запропонувати клієнтам найзручніші та найтехнологічніші функції в історії.

Більше 40 функцій і технологій допомоги водієві, встановлених у новому Expedition, допомагають зробити поїздку такою ж приємною, як і місце призначення.

Серед них єдина у своєму класі покращена технологія активної допомоги під час паркування, яка дозволяє легко розташувати авто на паркувальному майданчику або виїхати з нього, а також камера з функцією 360-градусного огляду, яка допомагає водіям бачити те, що відбувається навколо їхнього Expedition, таким чином спрощуючи процес паркування.

На дорозі Expedition користується допомогою системи утримання смуги руху, яка зменшує кількість випадків ненавмисного виходу авто зі своєї смуги, а система адаптивного круїз-контролю з функцією зупинки і старту дозволяє водіям налаштувати бажану швидкість, а також використовує радар і камеру для спостереження за рухом на дорозі і підтримання встановленої відстані між транспортними засобами.

Система виявлення і уникнення зіткнень допомагає ухилитися від зіткнення з іншими транспортними засобами або пішоходами, а система моніторингу сліпих зон Blind Spot Information System дозволяє контролювати сліпі зони поза межами безпосередньої видимості для водія.

Найпотужніший Expedition в історії

3,5-літровий двигун EcoBoost® із стандартною системою автоматичного старту-стопу Auto Start-Stop і єдиною у своєму класі автоматичною 10-ступінчатою коробкою передач перетворюють новий Expedition у найпотужніший автомобіль цієї серії в історії. Знову доступний електронний диференціал підвищеного тертя на моделях з інтелектуальною системою повного приводу Intelligent 4WD дозволяє покращити продуктивність авто в умовах бездоріжжя, спрямовуючи потужність туди, де вона потрібна.

Більше 50 % покупців автомобілів Expedition цінують його тягову здатність, при цьому 15 % займаються буксируванням щотижня або щомісяця. Саме тому цілком новий Expedition пропонує систему допомоги при русі причепа заднім ходом Pro Trailer Backup Assist, як допомагає легко перемістити причеп заднім ходом, просто повернувши перемикач.

А функція відкривання дверцят багажника без допомоги рук дозволяє зручно завантажувати багаж.

Найгнучкіший Expedition в історії

Салон цілком нового Expedition просторий і гнучкий. Завдяки сидінням, розрахованим на вісім людей разом з речами, цей повнорозмірний позашляховик забезпечує неймовірний комфорт під час сімейних подорожей на короткі та довгі відстані.

Цілком новий Expedition — перший повнорозмірний позашляховик з розсувним другим рядом сидінь і функцією відкидання-розсування, яка дозволяє отримати доступ до третього ряду, не знімаючи дитяче сидіння безпеки. При цьому в третьому ряду навіть дорослі пасажири оцінять простір для ніг і нахил сидінь.

Сидіння другого і третього ряду в автомобілях Expedition можна швидко скласти, просто натиснувши на кнопку, і таким чином отримати відділення для багажу, в якому помістяться листи фанери 4х8 футів та інші речі, залежно від ваги вантажу та розподілу навантаження, навіть при закритих дверцятах багажника.

Навіть керування здатне гнучко пристосовуватися: цілком нова система відповідності рельєфу Terrain Management System™, встановлена в Expedition, дозволяє покупцям обирати режим руху для оптимального керування автомобілем в різних умовах. Зокрема, можна обрати звичайний режим для руху по місту, спортивний — для більш пожвавлених подорожей, буксирування/перетягування — для підвищеної продуктивності буксирування або перетягування, еко — для підвищення економії пального, трава/гравій/сніг — для рихлої місцевості, пісок — для ситуацій з низьким зчепленням, а болото/вибоїни — для руху по нерівних поверхнях.

Джерело: Ford.ua

Обговорення новини

forgiven  

"най-най-най".... . Забули ще одне "най" : певно найненажерливіший бензожер з випускаючих нині незважаючи навіть на 3.5 -літровий двигун замість звичайних 5-7-літрових....

+1-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація