Alfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio залишають ринок

Alfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio залишають ринок

16 лютого 2024
0

2024 рік стане останнім для моделей Alfa Romeo Giulia і Stelvio Quadrifoglio в тому вигляді, в якому ми звикли їх бачити. Цього літа їх знімуть з виробництва в США, про що оголосив глава Alfa Romeo в Північній Америці Ларрі Домінік.

«Моделі Alfa Romeo Quadrifoglio Performance зараз прощаються з Північною Америкою. 2024 рік - це остання можливість замовити Giulia Quadrifoglio і Stelvio Quadrifoglio з 505-сильним двигуном V6 бітурбо! Це останній шанс стати власником Quadrifoglio, оснащеного двигуном внутрішнього згоряння, оскільки ми продовжуємо нашу трансформацію до електрифікованого майбутнього, але це не кінець історії. Я з нетерпінням чекаю можливості представити наступну сторінку історії бренду. Замовити Giulia Quadrifoglio або Stelvio Quadrifoglio 2024 року в Північній Америці можна до кінця квітня 2024 року. Останні моделі Quadrifoglio з двигунами внутрішнього згоряння для США і Канади залишать завод у Кассіно в червні 2024 року», - заявив Ларрі Домінік на своїй сторінці в LinkedIn.

Слова керівника північноамериканського підрозділу Alfa Romeo підтвердили і в Stellantis, материнській компанії італійського бренду. Там заявили, що прийом замовлень на Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio або Stelvio Quadrifoglio триватиме до квітня 2024 року.

При цьому ніхто не говорить про повну відмову від бренду Quadrifoglio. Найімовірніше, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio або Stelvio Quadrifoglio через певний час повернуться на ринок, але вже в електричному вигляді.

Джерело: Автоновости дня
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація