Ательє Mansory доопрацювало електричний Rolls-Royce Spectre

Ательє Mansory доопрацювало електричний Rolls-Royce Spectre

24 квітня 2024
0

Mansory, що спеціалізується на доопрацюванні автомобілів класу люкс, представила свій новий проєкт - модифікований Rolls-Royce Spectre. Вже у заводській версії британське електричне купе виводить електромобільність на новий рівень. Покращення від всесвітньо відомого майстра тюнінгу підіймають планку ще вище.

Рішення, використані Mansory до Rolls-Royce Spectre, досить традиційні. Майже всі кузовні панелі купе карбонові. Вони обпалюються фахівцями компанії у власних автоклавах та відрізняються високою якістю. Як стверджується, вуглецеві матеріали Mansory визнані й не мають аналогів.

Від заводської версії модернізований Spectre відрізняється передньою губою з бічними клапанами з голого карбону. Чорна решітка радіатора обладнана підсвічуванням, яка активується одним натисканням кнопки.

На вибір запропоновано декілька кольорових рішень. На наданих компанією фото вона мандаринова. Доповнюють образ карбоновий капот із видимою структурою та світлодіодні денні ходові вогні. Дверні ручки пофарбовані в чорний.

Також із чорного «голого» карбону у купе дверні пороги, окантування задніх ліхтарів, повітрозабірники на крилах та доопрацьований з урахуванням аеродинаміки задній дифузор. Для забезпечення максимальної притискної сили на задній осі на багажних дверях встановлено карбоновий спойлер. Загалом Rolls-Royce Spectre від Mansory виглядає більш спортивним та ближчим до землі.

На вибір запропоновано два комплекти кованих полірованих колісних дисків діаметром 23 або 24 дюйми з ободами типу «FD.15». Диски меншого діаметру «взуті» у шини 255/40 R23 спереду та 295/35 R23 ззаду. З дисками на 24 дюйми йдуть шини розмірності 295/40 R24. В обох випадках встановлені фіксовані ковпаки маточин коліс з логотипами Mansory.

Інтер'єр оздоблений високоякісною шкірою із карбоновими вставками. З карбону у купе й спортивне рульове колесо. Дверні панелі та передня панель підсвічені світлодіодами. Доповнюють картинку педалі з вуглецю та килимки для підлоги з високим ворсом.

Технічно Rolls-Royce Spectre від Mansory нічим не відрізняється від заводської «дводверки». Запас ходу електрокупе - 510 км.

Джерело: Авто Центр
Фото: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація