«Автомобіль тижня» від «КарпатиАвтоцентр»

«Автомобіль тижня» від «КарпатиАвтоцентр»

13 березня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» зявляються автомобілі за найвигіднішою пропозицією, що буде актуальною лише протягом семи днів від моменту появи інформації на сайті!

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Tiguan в комплектації Sport.

Неймовірно акційна та вигідна ціна – 737 831 грн. буде дійсна тільки протягом 7 днів. Обираючи Volkswagen Tiguan Ви заощаджуєте 115 000 грн.

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном 2.0 з максимальною потужністю 110 к.с. та 6-ти ступеневою механічною коробкою передач. В салоні автомобіля 5 надзвичайно комфортабельних сидінь, багатофункціональне 3-х спицеве шкіряне кермо з декором «Алюміній», система керування багатофункціональним дисплеєм, радіо, телефоном. Підсвітка простору для ніг спереду, зовнішні дзеркала з електроприводом, місцевим освітленням та обігрівом (праве дзеркало - з підлаштуванням положення) доповнюють весь комфорт Volkswagen Tiguan.

Вигідні умови кредиту чи лізингу, які діють в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» допоможуть Вам стати власником автомобіля тижня -Volkswagen Tiguan.

Виникають питання, як продати старий автомобіль? Все просто! Менеджер з продажу автомобілів Das WeltAuto безкоштовно оцінить вартість Вашого автомобіля та запропонує обмін на автомобіль тижня Volkswagen Tiguan!

Дізнайтеся деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дилера Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (096) 374 44 55 або на сайті www.karpaty-autocenter.com.ua

Звертаємо Вашу увагу на те, що пропозиція «Автомобіль тижня» обмежена і дійсна тільки до 10.00 год. 20 березня 2017 року або до моменту продажу автомобіля!

Скористайся вигідною та акційною ціною!

Акційний Volkswagen Tiguan може стати саме Вашим!

КарпатиАвтоцентр КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen

перейти на сторінку компанії
Джерело: «КарпатиАвтоцентр»

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами