Автосалон «КарпатиАвтоцентр» пропонує  для зручності клієнтів мобільний додаток!

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» пропонує для зручності клієнтів мобільний додаток!

23 лютого 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Безкоштовний додаток Volkswagen Чернівці від автосалона «КарпатиАвтоцентр» призначений для смартфонів і планшетів на базі ios. За кілька секунд Ви зможети отримувати новини, акції та корисні поради від Volkswagen.

Купувати автомобілі онлайн, записуватись на тест-драйв, прораховувати автомобіля в кредит чи лізинг, автоматично замовляти страховку, користуватися персональним кабінетом і це ще не весь перелік можливостей з мобільним додатком Volkswagen Чернівці!

Ми вдосконалюємо наш сервіс для Вашої зручності та мобільності!

Мобільний додаток "Volkswagen Чернівці"

Відскануйте QR-код та завантажте додаток собі на телефон.

З ОНОВЛЕНИМ МОБІЛЬНИМ ДОДАТКОМ ВИ ЗМОЖЕТЕ:

Буди першими!

Новини, акції, push-повідомлення з мобільним додатком отримуйте першими! Мобільний додаток Volkswagen Чернівці надасть можливість миттєво реагувати на зацікавлені пропозиції від автосалону чи сервісу Volkswagen AG.

Відстежуйте ціни на автомобілі!

Мобільний додаток Volkswagen Чернівці дає можливість дізнатися актуальні ціни на автомобілі, вигоди та знижки на купівлю нового чи автомобіля з пробігом. Разом з мобільним додатком Volkswagen Чернівці - швидше, вигідніше та зручніше!

Весь сервіс у Вас на смартфоні!

Від тепер записатися на сервіс, автомийку, та отримати інформацію про запасні частини, додаткове обладнання чи газобалонне обладнання з мобільним додатком Volkswagen Чернівці стало простіше і швидше. В разі пригоди на дорозі, Ви в будь-який момент зможети викликати евакуатора, адже всі необхідні контакти будуть у мобільному додатку Volkswagen Чернівці.

Розраховуйте вартість фінансових послуг!

З калькулятором фінансових послуг в мобільному додатку Volkswagen Чернівці кожен зможе вирахувати суму та термін фінансування. Персональний менеджер передзвонить та зясує всі деталі і допоможе Вам у оформленні всіх технічних документів.

Отримайте сучасну альтернативу паперовим чи пластиковим чекам!

Контролювати бали програми лояльності стало ще легше завдяки можливості переглядати та фільтрувати надходження балів в особистому кабінеті мобільного додатку, а не зберігати їх на пластиковій карточкі. Разом з мобільним додатком Volkswagen Чернівці - швидше, вигідніше та зручніше!

КарпатиАвтоцентр КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen

перейти на сторінку компанії
Джерело: КарпатиАвтоцентр

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами