Bentley показала «темну сторону» кросовера Bentayga S

Bentley показала «темну сторону» кросовера Bentayga S

19 квітня 2024
0

Компанія Bentley анонсувала новинку - кросовер Bentayga S в модифікації Black Edition. Він вирізняється чорним забарвленням кузова, темним декором і унікальним виконанням фірмової емблеми, яка вперше за 105-річну історію компнії оформлена в чорному кольорі. Доповнюють такий кузовний декор яскраві акценти, доступні клієнтам у кількох варіантах. Машина також має унікальну схему кольорів оформлення салону. За технікою Bentayga S Black Edition нічим не відрізняється від стандартної моделі.

Матовий чорний колір кузова доповнюють акценти яскравих відтінків Mandarin, Signal Yellow, Klein Blue, Pillar Box Red, Ice і Hyper Green - смуги на обвісі Styling Spectrum під переднім бампером і порогами, а також у верхній частині заднього спойлера, гальмівні супорти у 22-дюймових колесах - в той час як всі елементи оздоблення кузова зроблено чорними. Зокрема «крила» Bentley Wings і шильдики.

Для нового S Black Edition команда дизайнерів Bentley розробила унікальну схему кольорів салону, що забезпечує контраст між чорною шкірою Beluga і яскравими акцентами. Ефектні акцентні кольори зовні автомобіля перенесено до салону, де контрастні рядки, контрастна окантовка і ділянки шкіряного оздоблення акцентного кольору об'єднуються в набір, а на кожному сидінні вишито чорну емблему S.

На передній панелі, центральній консолі та інших елементах використано вуглеволокно нового плетіння з тривимірним глибоким малюнком, який слугує фоном для шильдика Black Edition. Новий пакет Dark Chrome включено до стандартної комплектації, тож більша частина металевих деталей інтер'єру - вентиляційні дефлектори, органи управління і центральні вентиляційні отвори - виконана в глянцевому чорному виконанні, а не в хромі.

Джерело: Мотор
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація