BMW Group отримав нового постачальника тягових батарей для електромобілів

BMW Group отримав нового постачальника тягових батарей для електромобілів

10 квітня 2024
0

Німецький автовиробник оголосив про партнерство з Rimac Technology для розробки та виробництва технологій високовольтних акумуляторів. Конкретних деталей небагато, але відомо, що нові тягові батареї будуть приводити у рух майбутні моделі BMW Group, які з'являться в другій половині десятиліття.

За словами BMW, компанія Rimac Technology перетворюється на великого постачальника батарей для електромобілів. Мате Рімак зазначив у Facebook, що ця угода має особливе значення через складність і вдосконалення продукту, розмір узгодженої угоди та надану довіру.

Хорватський виробник електромобілів почав свою діяльність у 2008 році саме з переведення BMW 3-ї серії 1984 року покоління E30 на електричне шасі. Саме цей проект зрушив Rimac з місця, і врешті-решт змусив стати одним із найбільших новаторів у секторі електромобілів.

Rimac вже присвятив велику частину свого кампусу в Хорватії виробництву акумуляторів BMW. На сьогодні компанії не вистачає виробничих потужностей, тому компанія планує будувати новий завод. За словами керівника компанії, це може бути найбільший контракт в історії країни.

Rimac Technology ve? ima suradnju sa mnogim proizvo?a?ima automobila. No ova sa BMW-om ima poseban zna?aj – zbog...

Опубліковано Mate Rimac Вівторок, 9 квітня 2024?р.
Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація