Buick показав електричний концепт Electra-X

Buick показав електричний концепт Electra-X

04 червня 2022
0

Американська компанія Buick презентувала кілька яскравих моделей, включаючи перспективний концептуальний електрокрос Electra-X. Новинка створена для китайського ринку та стане основою для створення нової серійної моделі на електротязі, що з'явиться найближчими роками.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Дизайнерський колектив компанії Buick представив на суд публіки відразу кілька яскравих новинок, серед яких футуристичний концепт Wildcat EV, розкішний мінівен GL8 Century, а також купеподібний кросовер Electra-X, створений з урахуванням китайського ринку, де продукція американського бренду має гарний попит.

Кросовер розроблений командою інжинірингового та дизайнерського центру GM PATAC у Шанхаї. Він має ряд загальних стилістичних рішень з концептом Wildcat EV, але при цьому його вигляд набагато ближче до серійної моделі, яка з'явиться найближчими роками. Автомобіль використовуватиме електричну платформу Ultium, яка вже використовується в інших моделях концерну GM.

Electra-X отримав нову фірмову емблему марки Buick, а також оформлення передньої частини кузова в новому корпоративному стилі «shark-nose» - ніс акули, що демонструє широке трапецієподібне облицювання радіатора. Серед інших стилістичних особливостей новинки - великі 21-дюймові диски, тонкі світлодіодні фари і задня світлотехніка, що розтягнулася на всю ширину машини.

Концепт має 4-місний салон, велику площу скління та панорамний дах. Для обробки інтер'єру застосовуються матеріали, отримані шляхом вторинної перероблення пластмасових пляшок. Тонкі повітропроводи системи вентиляції вбудовані в панель приладів.

У новинці використовується інфо-розважальна система на чіпах Snapdragon, а 30-дюймовий екран з роздільною здатністю 6K здатний показувати мільярд кольорів. Крім того, система підтримує стандарт 5G зв'язку і може оновлюватися «по повітрю». «Просунута» функція голосового керування дозволяє керувати кліматом, налаштуваннями крісел та підсвічуванням салону.

У русі водієві допоможе адаптивний круїз контроль із напівавтоматичним керуванням Super Cruise, а технологія iKey дозволить використовувати замість звичного ключа смартфона.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація