BYD незабаром представить друге покоління акумуляторної батареї Blade

BYD незабаром представить друге покоління акумуляторної батареї Blade

09 квітня 2024
0

Китайський автовиробник BYD випустить акумулятор Blade наступного покоління вже цього року. Очікується, що акумулятор забезпечить більший радіус дії за ще нижчу ціну. FinDreams, підрозділ розробки акумуляторів BYD, у 2020 році випустив акумулятор Blade першого покоління, зробивши революцію в галузі.

Акумулятори Blade від BYD живлять Tesla, Ford, KIA, Hyundai, Toyota та інші популярні електромобілі великих автовиробників. Не секрет, що ці акумулятори є основною причиною успіху BYD. На думку експертів, використовуючи літій-залізо-фосфат як катодний матеріал, BYD може зробити батареї набагато дешевшими.

Завдяки конструкції, що нагадує лезо, нова батарея створена для максимальної безпеки, водночас пропонуючи «надвеликий радіус дії та надтривалий термін служби». Згідно з повідомленнями Fast Technology, генеральний директор BYD Ван Чуаньфу заявив, що нова батарея буде ще меншою і легшою з такою ж ємністю.

Керівник BYD додав, що нова батарея дозволить зменшити споживання електроенергії на 100 км, що, ймовірно, сприятиме більшій дальності. Останні серійні батареї Blade мають щільність енергії до 150 Вт.год/кг. Очікується, що акумулятор електромобіля наступного покоління BYD досягне показника у 190 Вт.год/кг. У компанії зазначають, що BYD випустить нову батарею вже в серпні 2024 року.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація