BYD почав продавати електричний кросовер Yuan UP за 11 000 доларів

BYD почав продавати електричний кросовер Yuan UP за 11 000 доларів

18 березня 2024
0

Китайська компанія BYD починає продавати свій новий бюджетний кросовер BYD Yuan UP. У стандартній комплектації він коштує близько 11 000 доларів.

BYD Yuan UP збудували на платформі e-Platform 3.0. Він увійде до сімейства Dynasty. Його довжина складає 4310 мм, ширина - 1830 мм, висота - 1675 мм, а колісна база - 2620 мм. Тобто, це невеликий автомобіль.

Екстер'єр Yuan UP виконаний відповідно до нової мови дизайну компанії BYD, яка називається Song L. Компанія BYD стверджує, що передня частина цього електричного кросовера нагадує «обличчя дракона». Такий китайський колорит не шкодить цьому електрокару. Зверніть увагу, що у Yuan UP напівприховані дверні ручки та «плаваючий дах».

У салоні ми помітили D-подібне кермо з логотипом Yuan, а також 8,8-дюймову панель приладів з РК-дисплеєм і 12,8-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи.

Сидіння з електрорегулюванням обтягнуті перфорованим шкірозамінником. На центральній консолі знаходиться панель бездротової зарядки і фізичні кнопки для основних функцій. Привертає увагу панорамний дах і змішані колірні рішення в салоні.

Електрична силова установка цього кросовера має два варіанти. Перший варіант - електромотор на 70 кВт та батарея на 32 кВтг. Другий варіант - електромотор на 130 кВт та батарея на 45,1 кВтг. Запас ходу у стандартній комплектації складає 301 км, а у топовій версії - 401 км. Але це дані щодо китайського тестового циклу випробувань електромобілів. Він менш суворий, ніж європейський та американський тестові цикли випробувань електрокарів. Тому насправді запас ходу у Yuan UP може бути меншим, ніж заявлено офіційно.

У стандартній комплектації електричний кросовер BYD Yuan UP у Китаї коштує близько 11 000 доларів. Погодьтеся, це прийнятна ціна для електричного кросовера.

Ми не здивуємось, якщо через деякий час Yuan UP з'явиться на українських дорогах. В Україні зараз купують багато електричних кросоверів, зроблених у Китаї. Наприклад, до десятки найпопулярніших китайських кросоверів у нашій країні у 2023 році увійшов BYD Song Plus. Тому BYD Yuan UP може потрапити і до України. Щоправда, у цьому випадку він коштуватиме не 11 000 доларів, а дорожче.

Джерело: Today.ua
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація