Chery у ТОП-6 ринку нових легкових авто!

25 травня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Команда компанії «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційного представництва бренду Chery в Україні, щиро дякує покупцям за свій вибір!

Весна 2021 року стала по-справжньому проривною для бренду Chery в Україні – у березні бренд зайняв 8 місце в топ-10 за продажами нових авто в Україні, а у квітні результат ще більш вражаючий – 6 місце серед флагманів українського автомобільного ринку із часткою ринку 3,5%.

Серед головних переваг бренду в Україні - широкий вибір кросоверів, адже автомобілі саме цього класу домінують на ринку України, та оптимальне співвідношення «якість-комплектація-ціна».

Головним бестселером на українському ринку став компактний кросовер Chery Tiggo 4, що був презентований восени минулого року. Це першокласно оснащений автомобіль, що розташовується на перетині В-SUV і С-SUV класів та вирізняється яскравою зовнішністю. В оновленій версії дизайн став по-справжньому стильним, а сам автомобіль тепер ще більш збалансований - список опцій, доступних в комплектації кросовера було оптимізовано, що позитивно позначилося на ціні. При цьому широкий список систем безпеки, опції комфорту і сучасна мультимедійна система з 9" сенсорним екраном. Напрочуд виважений автомобіль, що вже знайшов понад 500 щасливих власників в Україні.

На другому місці серед бестселерів бренду розташувався яскравий та надійний субкомпактний кросовер Tiggo 2, що вже добре знайомий українським споживачам: вже понад 3000 автомобілів було продано в Україні, починаючи з 2017 року, коли модель дебютувала на нашому ринку. Chery Tiggo 2 - найдоступніший кросовер на ринку нових легкових авто в Україніi, а в травні на це авто діє спеціальна цінова пропозиція – з вигодою у розмірі екв. 500ii доларів США на всі комплектації автомобілів 2020 року виробництва. Погодьтеся, це дійсно вигідна пропозиція на новий автомобіль з трирічною гарантією прямо з салону!

Також у квітні було презентовано новинку, якою бренд Chery відкриває нову сторінку розвитку. Tiggo 7 Pro – це дійсно найбільш PROгресивний кросовер для бренду Chery. Авто стало флагманом змін цього бренду та започаткувало сімейство автомобілів з приставкою «Pro», яка свідчить про повністю новий дизайн автомобіля ззовні та, найголовніше, всередині. Інтер’єр новинки дійсно вражає, а використані матеріали приємно дивують.

Ми впевнені, що українські споживачі будуть вражені новинкою та вже незабаром ми побачимо авто серед бестселерів ринку.

Команда "СІ ЕЙ АВТОМОТІВ" щиро вдячна кожному, хто цікавиться брендом та бажає міцного здоров’я та приємних покупок авто в офіційній мережі Chery в Україні!

Дилерська мережа Chery в Україні

Приєднуйтесь до нас в Facebook, Instagram, YouTube!

Дилерська мережа Chery Дилерська мережа Chery

Офіційним імпортером автомобілів Chery на українському ринку є ТОВ «Сі Ей Автомотів» (входить до складу корпорації Укравто). Роботу на нашому ринку компанія почала в 2006 році.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Дилерська мережа Chery

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація