Citroen презентував стильне міське авто за 15 000 євро

Citroen презентував стильне міське авто за 15 000 євро

09 квітня 2024
4

У Citroen C3 четвертого покоління розширена лінійка. До електромобіля e-C3 приєдналися модифікації із двигунами внутрішнього згоряння. Їх подробиці розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Окрім електрокара, в лінійці Citroen C3 будуть бензинова та гібридна версії. Обидві вони оснащені 1,2-літровим бензиновим турбомотором потужністю 100 к.с. В гібридному варіанті він доповнений 48-вольтною «м'якою» установкою потужністю 28 к.с.

Бензинова версія буде доступною з 6-ступінчастою механічною КПП тоді, як гібрид комплектується з 6-ступінчастим роботом із двома зчепленнями.

1,2-літровий Citroen C3 2024 надійде у продаж із літа й буде дешевшим за електрокар - від 14 990 євро за бензинову версію. Гібрид вийде на ринок трохи згодом. 

Новий Citroen C3 з бензиновим двигуном візуально майже не відрізняється від електричної версії. Він більший за попередника (4,01 м у довжину), а дизайн став більш «позашляховим» - із високим капотом, товстими задніми стійками та кліренсом 197 мм.

Салон Citroen C3 2024 просторіший за модель попереднього покоління, а об'єм його багажника виріс до 310 л.

Всередині встановлені вузька цифрова панель приладів та 10,25-дюймовий тачскрін. Також передбачені комфортабельні крісла Advanced Comfort Seats як у Citroen C5 Aircross.

Базова комплектація Citroen C3 включає проекцію на лобове скло, кондиціонер, парктронік та систему автоматичного гальмування. У топовій версії Max додані клімат-контроль, камера, навігація, бездротова зарядка смартфонів, датчики світла та дощу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Електрична версія коштує 23 тисячі євро на даний час. Різниця у 8 тисяч євро скільки буде відбиватися на такому авто, цікаво.

+2-20ВІДПОВІСТИ  
Alf8  

За такі гроші дуже крута пропозиція.
Дешевих моделей все менше і менше, а багатьом людям саме такі й потрібні.
Салон прикольний, ззаду достатньо місця. Багажник не дуже великий, але є. Кліренс. Свіжий дизайн. 100 коників для 4 метрів достатньо. Єдине шо там по надійності, надіюсь норм.

+6ВІДПОВІСТИ  
egort  

дуже ок

+4ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

В профіль вольво хс40 нагадує

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація