День Народження легендарного Fiat 500!

05 липня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

4 липня в далекому 1957 з'явився на світ легендарний автомобіль, якому судилося стати символом масової автомобілізації Італії 50-х років минулого сторіччя. Починаючи з цього дня 2007 року всі бажаючі зможуть оцінити його стиль, відновлений і ще більш привабливий, але завжди вірний своєму образу. На сьогодні Fiat 500 вважається одним з найбільш стильних автомобілів.

За 8 років оновлений малюк Cinquecento розійшовся тиражем понад 1,5 мільйона примірників, завоювавши серця шанувальників по всьому світу. А 4 липня 2015 естафета елегантності та стилю була передана New Fiat 500 — автомобілю, який приймає виклики сучасності, в той же час не відривається від своїх історичних коренів.

ОСОБИСТІСТЬ І КРАСА – ІДЕАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ. Створений Style Centre Fiat, автомобіль отримав оновлені екстер'єр та інтер'єр, ставши ще більш привабливим, зумівши залишитися при цьому безпомилково пізнаваним «п'ятисотим». Також автомобіль отримав вдосконалену лінійку економічних і екологічних бензинових і дизельних силових агрегатів. Зміни отримали передня і задня оптика, колірна гамма, варіанти обробки салону. Всього зміни торкнулися більше 1900 деталей, але, в той же час, основним завданням конструкторів і дизайнерів було зберегти неповторний стиль та чарівність Cinquecento.

В нас в автоцентрі Ви можете ближче познайомитись з New Fiat 500!

За більше детальною інформацією звертайтесь за адресою вул. Прибузька 44 чи за телефонами (0382) 794-164 або (067) 380 95 47.

Джерело: Престиж Італ Авто

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація