DMC представила тюнінг для Ferrari Roma

DMC представила тюнінг для Ferrari Roma

31 травня 2022
0

Представлене 2019 року двомісне купе сама Ferrari позиціонує як «бюджетну» модель, яка може стати першим автомобілем марки для нового клієнта. Купе Roma оснащується 620-сильним 3,9-літровим V8 з турбонаддувом у поєднанні з 8-ступінчастою роботизованою коробкою від SF90 Stradale. Попри те, що мотор чотири рази удостоювався звання Двигун року, а дизайн суперкара відзначений престижною нагородою Red Dot та іншими преміями, в ательє вважали, що в машині ще є що покращити.

Німецьке тюнінг-ательє DMC з Дюссельдорфа підготувало для моделі комплект аеродинамічних елементів, що включає спліттер на передньому бампері, масивний дифузор в задньому, накладки на штатні пороги та спойлер.

Виконані з незабарвленого вуглепластику деталі - або в глянцевому, або в матовому лаку - збільшують притискну силу. Разом із обвісом на Ferrari Roma можна встановити нові різнорозмірні (21 дюйм спереду та 22 дюйми ззаду) колеса PUR Wheels.

Технічні доробки мають на увазі заниження дорожнього просвіту на 35 міліметрів і перепрошивку блоку керування двигуном, що дозволяє збільшити потужність відразу на 88 кінських сил. У результаті 708-сильне купе з місця до 100 км/год розганяється вже за 3,2 секунди проти 3,4 секунди у стандартного автомобіля, а максимальна швидкість становить 326 кілометрів на годину - паспортний показник заявлений на рівні 320 кілометрів на годину.

За бажанням клієнта в DMC Tuning готові поміняти оздоблення салону, змінивши штатну оббивку на будь-яке поєднання шкіри та алькантари, а також замість стандартних декоративних панелей у тюнінг-ательє можуть встановити елементи з матеріалу на смак замовника.

Джерело: DMC Tuning

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація