До 40-річчя SEAT Ibiza випустять ексклюзивну версію Anniversary Limited Edition

До 40-річчя SEAT Ibiza випустять ексклюзивну версію Anniversary Limited Edition

13 січня 2024
0

Компанія SEAT готується гідно відзначити 40-річний ювілей своєї популярної моделі Ibiza. Ця машина почала сходити з конвеєра іспанського заводу Zone Franca у квітні 1984 року і стала знаковою. Над її зовнішністю працював великий Джуджаро з ItalDesign, інтер'єром займалося відоме ательє Karmann, а силовий агрегат став результатом співпраці з інженерами Porsche. За весь час виготовили понад 6 млн. машин Ibiza п'яти поколінь.

Модель SEAT Ibiza в версії Anniversary Limited Edition отримає спеціальну комплектацію. Зовні її легко впізнати по кузову в ексклюзивному кольорі Graphene Grey, а також 18-дюймовим легкосплавним дискам у забарвленні Cosmo Grey. На центральній стійці з'явиться вигравіруваний лазером напис Anniversary Limited Edition.

У салоні приємно здивують ексклюзивні ковшоподібні крісла з текстильною оббивкою, а також оформлення дверей та центральної консолі матовим покриттям «чорний алюміній». Пороги прикрасить лазерний напис Anniversary Limited Edition.

Зазначимо, що у 2023 році завдяки нормалізації поставок напівпровідників компанія SEAT збільшила продаж автомобілів на 24%, доставивши клієнтам 288 400 машин.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація