Електричний кросовер Lexus отримає штурвал замість керма

Електричний кросовер Lexus отримає штурвал замість керма

07 квітня 2022
0

Компанія Lexus розкрила дату прем'єри та показала інтер'єр першого серійного електромобіля під назвою RZ. Кросовер, який дебютує 20 квітня цього року, отримає незвичайне компонування салону з цифровою «приборкою» та мультимедійною системою з великим сенсорним екраном. Однак головною особливістю інтер'єру новинки стане багатофункціональний штурвал, який замінить собою традиційне кермо.

Модель RZ побудують на єдиній з Toyota bZ4X та Subaru Solterra архітектурі. При цьому електрокросовер Lexus буде значно відрізнятися екстер'єром та оригінальним компонуванням салону. Дизайн інтер'єру нагадуює NX нового покоління. Схоже виглядають як цифрова панель приладів, так і комплекс мультимедійної системи з центральним тонелем.

Головною особливістю Lexus RZ стане кермо, виконане у формі штурвала. На ньому з боків розташовано безліч фізичних кнопок, призначених для керування навігацією та функціями мультимедіа.

Компанія Toyota раніше анонсувала прототип bZ4X з аналогічним штурвалом. Однак чи отримає нестандартне кермо серійна модель, невідомо.

Джерело: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація