Перший офіційний повністю електричний кросовер преміум класу Jaguar I-PACE в Україні

Перший офіційний повністю електричний кросовер преміум класу Jaguar I-PACE в Україні

20 листопада 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний імпортер автомобілів Jaguar Land Rover в Україні компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» представляє перший повністю електричний кросовер преміум класу Jaguar I-PACE. У мережі офіційних дилерів Jaguar Land Rover та на українських шляхах перші автомобілі з’являться у листопаді. I-PACE – це перший електричний кросовер преміум класу, представлений у офіційній мережі дилерів у 5 найбільших містах України, обслуговування якого забезпечуватимуть сертифіковані механіки за використання авторизованого обладнання.

Jaguar I-PACE обладнаний електродвигуном потужністю 400 к.с., що забезпечує прискорення до 100 км/год за 4,8 секунди. Компактний та легкий електродвигун видають 700 Нм крутного моменту, а повний привід забезпечує стабільність за будь-яких дорожніх умов. I-PACE здатен подолати до 470 км на одному заряді акумулятора.

Повністю електричний кросовер Jaguar I-PACE оснащено літій-іонною батареєю ємністю у 90 кВт*год , вона охолоджується рідиною і вміщує 36 модулів, укладених у конструкцію з алюмінієвим корпусом. Батарея швидко та легко заряджається до 80% всього за 85 хв від зарядної станції потужністю 50 кВт з зарядним кабелем Mode 4.

Jaguar I-PACE дійсно вирізняється серед інших електрокарів своєю потужністю, маневреністю, комфортом та розкішшю, притаманних Jaguar. Для українського ринку електромобіль доступний у комплектаціях S, SE, HSE та First Edition.

У комплекті з I-PACE йде зарядний кабель Mode 2, який дозволяє заряджати автомобіль від звичайної розетки та кабель Mode 3, який дозволяє заряджати автомобіль зміним струмом від WallBox. Спеціальну зарядну установку WallBox можна встановити вдома або користуватись подібною на громадських зарядних станціях. Такі зарядні пристрою даватимуть 35 км запасу ходу за годину зарядки. Jaguar I-PACE був розроблений з урахуванням використання зарядних станцій з потужністю до 100кВт, при підключенні до такої станції автомобіль заряджається 0% - 80% за 45 хвилин. Рекомендується заряджати авто таким методом до 80%, так як останні 20% займуть стільки ж часу, як і заряджання до 80%. Для швидкісних зарядних станцій вам не потрібно мати свій кабель, так як вони є стаціонарними у кожній зарядній установці. Автомобіль також може самостійно підзаряджтися завдяки рекуперативному гальмуванні.

Jaguar I-PACE оснащено передовими технологіями Jaguar для вашої зручності, комфорту та безпеки.

Система контролю руху на всіх поверхнях (ASPC) дозволяє встановити та підтримувати постійну швидкість у складних умовах, таких як слизькі поверхні, в тому числі: бруд, волога трава, лід, сніг та ґрунтові дороги. А система адаптивного реагування на дорожнє покриття (AdSR) розпізнає відмінності між поверхнями, щоб використовувати максимально можливе зчеплення. Для оптимального контролю крутного моменту активуйте систему старту на слизькому покритті (Low Traction Launch) на сенсорному екрані. Вона підвищує функціональні можливості у слизьких умовах, таких як мокра трава, сніг та лід.

Система конфігурованої динаміки (Configurable Dynamics) дозволяє змінити режим керування на більш динамічний, а система адаптивної динаміки (Adaptive Dynamics) оптимізує авто до комфортного управління, використовуючи безперервну технологію демпфування.

Опціональна підвіска Active Air Suspension I-PACE автоматично знижує авто на 10 мм при подорожі зі швидкістю, що перевищує 105 км/год протягом тривалого часу. Зменшення простору між автомобілем та дорогою покращує аеродинамічну продуктивність, а відповідно, й пробіг. Для кращого кліренсу в умовах бездоріжжя, підвіска може так само збільшити висоту автомобіля.

Забезпечуючи велику кількість інформації та розваг, кожен I-PACE обладнаний інформаційно-розважальною системою InControl Touch Pro Duo. Вона має інтуїтивні та сучасні інтегровані технології для забезпечення простоти взаємодії водія та автомобіля.

Jaguar I-PACE абсолютно новий автомобіль на дорогах України і варто пам’ятати основні правила поводження із даним автомобілем:

  1. Ризик ураження електрострумом. Дане питання актуальне як при побутовій експлуатації, так і при настанні аварійної ситуації та необхідності пожежогасіння авто, яке має відбутися відповідно до вимог пожежогасіння електрообладнання під напругою. Варто особливу увагу звернути на попереджувальні символи на самому автомобілі – карту їх розміщення ви можете знайти на сайті jaguar.ua;
  2. Евакуація авто. У разі виникнення необхідності евакуація можлива лише на евакуаторі, що унеможливлює пошкодження електродвигуна та коробки передач. Причіпний спосіб (буксирування) або спосіб часткового навантаження використовувати заборонено.

Більш детально правила користування викладені на офіційному сайті.

Джерело: Jaguar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація