Електромобіль Mercedes-Benz G-Class показав ефектний дрифт на замерзлому озері

Електромобіль Mercedes-Benz G-Class показав ефектний дрифт на замерзлому озері

08 квітня 2024
0

Mercedes-Benz обіцяє, що новий EQG, також відомий як електричний G-Class, буде справжнім позашляховиком. Немає причин сумніватися в цій заяві, враховуючи, що він виглядає майже так само, як модель з ДВЗ.

Завдяки тому, що кожне колесо отримає власний електродвигун, електрична версія може бути більш потужною. Окремі електромотори також підходять для зручного руху боком, якщо ви натрапите на замерзле озеро в Швеції.

У цьому новому відео від Mercedes-Benz генеральний директор Ола Келленіус вирушив до себе на батьківщину для оцінки можливостей нового електричного позашляховика, демонструючи можливості G-класу на зимовому випробувальному центрі, створеному компанією.

На відео Келленіус також демонструє, як окремі двигуни можуть керувати тягою EQG. Після тесту на прискорення на льоду, який, за словами Mercedes, займає «всього кілька секунд», Келленіус починає ще більше розважатися. Цікаво, чи були у момент дрифту вимкнені системи стабілізації.

Відео завершується короткою поїздкою по стежці біля озера, де ми отримуємо кілька технічних тизерів. Відомо, що серійна версія електричного позашляховика дебютує цього року, хоча конкретні терміни не повідомляються.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація