Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у ДТП в Італії

Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у ДТП в Італії

04 квітня 2024
3

У Італії в страшній ДТП розбили суперкар Ferrari. В аварії загинули українська модель та діджей із Косова. Подробиці інциденту розкрили на сайті Obiettivo News.

Аварія сталася на автостраді Івреа-Сантія поблизу містечка Верчеллі у регіоні П'ємонт, що на півночі Італії. Суперкар Ferrari GTC4 Lusso вартістю близько 250 000 євро на швейцарських номерах втратив керованість на мокрій дорозі на швидкості понад 200 км/год та врізався у металевий відбійник.

Удар був настільки сильним, що Ferrari GTC4 Lusso розірвало навпіл і він загорівся. Водій загинув на місті, причому його тіло настільки обгоріло, що для його ідентифікації знадобився аналіз ДНК. Пасажирка померла невдовзі після ДТП.

Поліція встановила, що за кермом авто був 40-річний Хісні Квестай із Косова, також відомий, як DJ Style Q. Він тривалий час проживав у Швейцарії. За інформацією Україна Online, його пасажиркою була українська модель, ім'я якої поки не називають - відомо лише, що це не дружина водія.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

ВладГ  

на 200 км/год ... на мокрій дорозі.
добре, що ще нікого з собою не забрали

+2ВІДПОВІСТИ  
Fighting Falcon  

Там комусь швидкості не вистачало на авто - це на тебе теж чекає.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Fighting Falcon, твої побажання до тебе ж і повернуться. Якщо бути ідіотом, то й на 40 км/год можна розбитися. Що регулярно ідіоти і доводять.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація