Geely і Volvo готують новий електромобіль із танковим розворотом та пневмопідвіскою

Geely і Volvo готують новий електромобіль із танковим розворотом та пневмопідвіскою

23 березня 2024
0

Компанія Lynk&Co створила абсолютно новий електромобіль, який отримав назву Zero. Анонс відбудеться у квітні, а продажі стартують влітку за ціною від 27 800 до 41 700 доларів.

Концепт Zero був показаний компанією Lynk&Co на Пекінському автосалоні 2020 року, який через Covid був відкладений до вересня того ж року. До моменту початку виробництва у 2021 році цей автомобіль став Zeekr 001.

Новий Zero дуже тісно пов'язаний із нещодавно оновленим Zeekr 001. Він буде побудований на тій самій платформі з архітектурою 800 В і буде дуже схожий за розмірами.

Очікується, що Zero матиме довжину понад п'ять метрів, ширину близько 2 метрів і колісну базу близько трьох метрів. Шпигунські знімки підтверджують, що Zero - це седан у стилі фастбек і що він використовує той самий дизайн сімейства Lynk&Co, що й останній Lynk&Co 07 EM-P.

Zero представить низку нових функцій для автомобіля Lynk&Co. По-перше, з'явиться можливість керування задніми колесами, машина зможе рухатися «крабом» і здійснювати танкові розвороти. Lynk&Co називає це цифровим шасі зі штучним інтелектом, автомобіль матиме електромагнітну підвіску CDC і двокамерну пневматичну підвіску. На шпигунських знімках видно активне заднє антикрило ззаду. За обчислення відповідатиме чип E05 власної розробки, який має перевершити чип Qualcomm Snapdragon 8295 з точки зору продуктивності.

Lynk&Co - бренд, спільно розроблений Geely і Volvo і заснований у 2016 році.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація