General Motors представив кросовер Acadia 2024 модельного року

General Motors представив кросовер Acadia 2024 модельного року

14 вересня 2023
0

На автошоу в Детройті представила новий GMC Acadia третього покоління. Повнорозмірний сімейний кросовер поріднився з Chevrolet Traverse і надійде в продаж з початку 2024 року за ціною приблизно від 40 000 доларів. Про авто розповіли на офіційному сайті General Motors.

Кросовер GMC Acadia 2024 істотно підріс - до 5186 мм при колісній базі в 3070 мм. Дизайн авто став брутальнішим - з високим капотом і розширеними крилами. Величезна решітка радіатора поєднується з вигнутими діодними фарами.

Позашляховий варіант GMC Acadia AT4 отримав більш виражений пластиковий обвіс, захист днища і особливі 18-дюймові шини, а його кліренс збільшено.

У салоні з'явилися віртуальний щиток приладів і великий портретний тачскрін з діагоналлю 15 дюймів. Важіль КПП перенесли на рульову колонку. Кросовер GMC Acadia запропонований у версіях на 6 і 7 місць і став значно просторішим всередині.

У топовій комплектації GMC Acadia Denali салон оздоблено перфорованою шкірою і деревом, встановлено панорамний дах і аудіосистему Bose, а передні сидіння отримали електропривод і вентиляцію. Серед опцій з'явився автопілот Super Cruise.

Новий GMC Acadia доступний лише з одним двигуном, але став потужнішим. 2,5-літрова турбочетвірка розвиває 328 к.с. і працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Доступні версії моделі з переднім і повним приводом. У GMC Acadia AT4 встановлено особливу повнопривідну трансмісію для бездоріжжя, а також посилено підвіску.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація