Греція очікує ціни на бензин 3 євро за літр

Греція очікує ціни на бензин 3 євро за літр

03 червня 2022
0

Незабаром ціна літра бензину в Греції досягне 3 євро, що підірве ринок, попереджають власники автозаправних станцій.

«На паливному ринку діє мафія, яка відмиває гроші через автозаправні станції», - сказала Марія Занга, президент профспілки власників автозаправних станцій Аттики, в інтерв'ю телеканалу Sky TV.

Вона додала, що всі в секторі знають осіб, залучених до цієї злочинної схеми, але вони побоюються за своє життя, оскільки вже було проведено кілька попереджувальних рейдів проти людей, які готові дати свідчення.

Занга сказала, що сьогодні неможливо, щоб літр бензину коштував 2 євро та 21 цент оптом, а деякі АЗС продають бензин нижче за цю ціну. Журналісти закликали прокуратуру почати розслідування.

Сьогодні середня ціна літра неетильованого бензину становить 2 євро та 40 центів, а на островах він коштує як мінімум на 20 центів дорожче, за даними Міністерства розвитку.

Через кілька днів чи тиждень ми досягнемо ціни в 3 євро за літр, упевнені співробітники автозаправних станцій. Опозиція знову закликала до негайного обмеження цін на пальне. Греки одержують допомогу на бензин лише до кінця цього місяця.

Джерело: DIP Auto

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація