Hertz розпродає ще 10 тисяч електрокарів Tesla зі свого автопарку

Hertz розпродає ще 10 тисяч електрокарів Tesla зі свого автопарку

03 травня 2024
0

Компанія Hertz, яка є світовим флагманом із прокату автомобілів, виставила на продаж 20 тисяч електрокарів зі свого автопарку. Попит виявився настільки великим, що компанія анонсувала про розпродаж нової партії машин у 10 тисяч екземплярів.

Йдеться про електромобілі Tesla, які Hertz закупила у 2021 році. Тоді вона підписала угоду про купівлю 100 тисяч машин. В основному це Model 3 та Model S. Але через зниження цін на електромобілі, яке було ініційовано Tesla, вартість старих авто різко пішли вниз, через це Hertz знову опинилася у скрутному становищі. Тому й почав розпродаж.

Повідомляється, що амортизація автопарку Hertz цього року зросла на 588 мільйонів доларів порівняно з 2023-м. Це спричинило збитки лише за перший квартал у 392 мільйони доларів.

Хоча раніше на таких продажах свого автопарку компанія отримувала прибуток і доволі пристойний. Зношеність старих Tesla зробила це неможливим. Щоправда, в охочих придбати електромобіль американської марки за низькою ціною з'явилася така можливість.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація