IVECO презентує міжміський автобус Crossway Hybrid

IVECO презентує міжміський автобус Crossway Hybrid

06 травня 2024
0

Після презентації автобуса Crossway Low Entry Hybrid наприкінці 2022 року (також доступного в акумуляторно-електричній версії) компанія Iveco Bus тепер оновлює модельний ряд м'якою гібридною версією міжміського автобуса Crossway зі звичайною підлогою. Він доступний у трьох варіантах довжини: 10,7; 12 та 13 м, у версіях POP та LINE.

Спочатку на ринок вийдуть варіанти 12 і 13 м, що працюють на природному газі, сумісному з біометаном. Нова модель вже доступна для замовлень, а перші моделі будуть доставлені до Іспанії вже у липні.

Гібридна технологія представлена коробкою передач Voith DIWA NXT у поєднанні з електродвигуном з піковою потужністю 35 кВт. Електромотор працює як стартер і генератор, який при уповільненні та гальмуванні заряджає потужні батареї LTO (48 V), встановлені на даху. Електродвигун допомагає основному двигуну Cursor 9 під час розгону.

Автобус Crossway Hybrid випускається на заводі у Високому Міто, Чехія. Машина отримала видозмінену носову частину - зі світлодіодними фарами новим логотипом Iveco. З'явилися удосконалені системи допомоги водієві - ADAS відповідно до майбутніх GSR (Загальних правил безпеки), які мають набути чинності у липні 2024 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Iveco Bus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація