Jaguar C-X17 одержав нагороду у конкурсі з дизайну за кращий інтер*єр концепт-кару

27 червня 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:
  • Jaguar C-X17 одержав нагороду у конкурсі «Інтер'єри автомобілів 2014» у сегменті концептів
  • Позитивні відгуки журі за інтерактивне поєднання технологій та традиційної майстерності виконання преміум-класу
  • До складу журі входять провідні автомобільні журналісти світу

Jaguar C-X17 було нагороджено премією за кращий дизайн інтер’єру концептуального автомобіля у конкурсі «Інтер'єри автомобілів 2014». Концепт-кар C-X17 було представлено на автосалоні у Франкфурті як відображення можливостей нової прогресивної алюмінієвої архітектури кузова Jaguar типу «монокок», яка стане основою спортивного седану XE.

Директор з дизайну Jaguar Ян Каллум, говорить: «Я дуже задоволений, що C-X17 отримав дану нагороду. Ми важко працювали, щоб впевнитися в інноваційності та високотехнологічності салону C-X17, який також є розкішним, стильним та сучасним – це бачення, яке ми намагаємося втілювати в кожному автомобілі, який виготовляється Jaguar - від нового спортивного седану XE до XF, XJ та F-TYPE.» Конкурс «Інтер’єри автомобілів 2014» проходить у Штутгарті і вшановує кращих дизайнерів світу, інновації та продукти, які відображають кращі розробки автомобільних інтер’єрів. До складу журі входять провідні автомобільні журналісти світу, які приймають участь у даному конкурсі третій рік поспіль.

Дін Славніч, Редактор видання Engine Technology International та співголова конкурсу, говорить: «C-X17 переносить інтерактивність на новий рівень. Журі визнали, що його салон у змозі поєднати інтерактивні технології із традиційною майстерністю виконання преміум-класу. Унікальна інтерактивна поверхня консолі переносить автомобільний інтер’єр у сучасний вік. Вона розміщується вздовж центру автомобіля та складається низки взаємопов’язаних сенсорних екранів. Інтерактивна консоль поєднує задніх пасажирів, водія та пасажирів переднього сидіння шляхом безпечного Wi-Fi зв’язку в салоні, тому пасажири можуть загружати фото, відео та музику із мобільних пристроїв та ділитися ними із іншими пасажирами авто та у соціальних мережах. Технічна та інформаційна можливість для пасажирів C-X17 ділитися інформацією завдяки Інтерактивній поверхні консолі дозволяє залучити пасажирів до виключного досвіду.»

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація