Jeep перетворив решітку радіатора на штрих-код

Jeep перетворив решітку радіатора на штрих-код

08 травня 2022
0

Канадський підрозділ Jeep запустив нову функцію Jeep Code. Вона дозволяє відсканувати фірмову решітку радіатора «Джипов» із сімома прорізами через програму Snapchat для смартфона. По суті, решітка відіграє роль штрих-коду, унікального для кожної моделі, за допомогою якого програма розпізнає автомобіль. У Jeep розраховують, що такий спосіб «знайомства» зацікавить молодь, яка звикла до віртуальних покупок.

Увімкнувши Snapchat, користувачі зможуть направити камеру на будь-який Jeep, що сподобався. Використовуючи технологію доповненої реальності, платформа, натренована за допомогою машинного навчання, визначить модель. Далі потенційний клієнт зможе дізнатися більше про автомобіль, відкрити конфігуратор, подивитися комплектацію, знайти найближчого дилера та навіть розпочати оформлення покупки.

У Jeep вірять, що таке спрощення процесу, що унеможливлює етап самостійного пошуку потрібної моделі, може залучити молодих споживачів «швидким підключенням» до автомобілів.

Jeep Code запустили через пару тижнів після появи в гамі Wagoneer та Grand Wagoneer довгообазних версій - Wagoneer L та Grand Wagoneer L. Вони відрізняються збільшеною на 178 міліметрів колісною базою, довжиною кузова та об'ємом багажника. Також новинкам дісталася нова «бітурбошістка» Hurricane 3.0. На Wagoneer L вона розвиває 426 кінських сил і 635 Нм моменту, на Grand Wagoneer L - 517 сил (678 Нм).

Джерело: Jeep Canada

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація