Класичний Jaguar E-Type перетворили на швидкий електромобіль

Класичний Jaguar E-Type перетворили на швидкий електромобіль

11 квітня 2024
0

Інженери з Moment Motor Company перетворили класичний Jaguar E-Type на електромобіль. Перед створенням електромобіля компанія провела повномасштабний аналіз класичного Jaguar і використала CAD-зображення та 3D-моделювання, щоб знайти ідеальні місця для встановлення важливих компонентів трансмісії.

Зважаючи на це, електродвигун був встановлений у старому тунелі трансмісії. Силова установка видає 300 к.с. і 508 Нм максимального крутного моменту на задні колеса через карданний вал з вуглецевого волокна.

Живить машину тяговий акумулятор на 60 кВт.год. Хоча ця батарея відносно велика, електричний E-Type може проїхати лише заявлені 281 км, а швидка зарядка доступна лише як опція. Класичне купе здатне розганятись з місця до 100 км/год за 5 секунд.

Серед змін у салоні можна відзначити налаштовані датчики для відображення показників споживання електроенергії, стану заряду та температури. Невеликий дисплей також був прихований у бардачку для відображення більш детальних даних. Покупці також можуть вибрати електричний кондиціонер. На жаль, компанія тримає у секреті ціну та терміни виготовлення ексклюзивного електромобіля.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація