Компанія Honda випустить нові оригінальні електромобілі

Компанія Honda випустить нові оригінальні електромобілі

14 березня 2024
0

Концерн Honda планує розширювати електричну лінійку й у найближчі кілька років випустить два нових седани. Їх зображення вже потрапили в інтернет. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Перша модель буде випущена під новим брендом Lingxi. Її виробництво налагодять із другої половини 2024 року в Китаї на спільному підприємстві Dongfeng-Honda і авто обіцяє бути недорогим.

Нова Honda Lingxi L вирізняється нестандартним гранчастим дизайном із покатим дахом та тоненькими фарами. Електрокар важить 1702 кг, а його колісна база складає 2731 мм. Седан обладнають 218-сильним мотором на передній вісі.

Друга модель буде випущена під брендом Acura: вона замінить седан TLX та стане конкуретном Tesla Model 3. Преміальний електромобіль має витягнутий обтічний профіль із довгим капотом та вигнутою лінією даху. У нього тоненькі фари й ліхтарі, а дизайн передньої частини нагадує решітку радіатора бензинових Acura.

Характеристики Acura поки не розкривають. Вони стануть відомі ближче до дати прем'єри електричного седана, яка запланована на 2025 чи 2026 рік.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація