Курс знижено на 25% у «ВіДі-Край Моторз» на запчастини та сезонні сервісні пропозиції

23 березня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Акційний бум для клієнтів «ВіДі-Край Моторз». Офіційний дилер Ford привітає своїх клієнтів з початком весняного сезону по-особливому. Ми підготували для Вас цілу добірку вигідних сервісних пропозицій, які припадуть до вподоби не тільки Вашому гаманцю, а й автомобілю.

Офіційний сервіс Ford — це більше ніж сервіс, це піклування про Вас та Ваш автомобіль. Ще більше драйву, подорожей та емоцій — стануть доступними з «ВіДі-Край Моторз».

Ми поспішаємо повідомити Вам новину про те, що — тільки до 15 квітня 2015 року ціни впали на 25% на запасні частини та сервісні сезонні пропозиції, а саме: шиномонтаж, діагностика ходової, антибактеріальна обробка кондиціонера. Вам залишилось лише вчасно підготувати свій автомобіль за вигідним курсом, завітавши до нас.

Цієї весни всі охочі зможуть відчути переваги акції «Вільний час», яку продовжено до 30 серпня. Нагадуємо, що акцію було створено для власників вільного часу та тих, хто не проти з ним поділитись, залишивши свій автомобіль у сервісному центрі за умови, що протягом однієї доби його буде взято в роботу. Довіряючи нам власний час, Ви отримуєте можливість заощаджувати кошти, адже умовами акційної пропозиції передбачені 12% знижки на ремонтні роботи та запчастини. Весна — чудова пора для того, щоб поділитись вільним часом із нами й отримати при цьому приємні бонуси.

Звертаємо Вашу увагу на програму Motorcraft Service. Заміна масла, масляного фільтра, перевірка автомобіля на офіційному сервісі — ці та інші послуги ми запропонуємо Вам за фіксованою ціною без прихованих доплат. Якщо Ви власник автомобіля Ford віком від 3 років, обирайте один із пакетів послуг і приїжджайте до нас. Ми зробимо Вашому автомобілю приємний весняний комплімент.

Емблема визначає приналежність Вашого автомобіля до певного бренда. Це його обличчя, і воно завжди має виглядати бездоганно. Про це теж готові потурбуватись фахівці дилерського центру «ВіДі-Край Моторз». Власники автомобілів Ford віком від 4 років, а також власники автомобілів, емблеми яких мають сліди корозії, знебарвлення та відлущення, протягом усього 2015 року зможуть абсолютно безкоштовно замінити емблему. Проте навіщо відкладати на завтра те, що можна зробити вже цієї весни?

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація