Китайський електромобіль BYD повторив старий рекламний трюк Audi

Китайський електромобіль BYD повторив старий рекламний трюк Audi

06 травня 2024
2

Автогігант BYD готує до виходу на ринок Yangwang U7 - флагманський електричний седан, який отримає 1306-сильну електричну силову установку, що складається відразу з чотирьох електродвигунів.

Щоб продемонструвати потенціал новинки, компанія вирішила піти протоптаним шляхом і скопіювати європейський рекламний ролик. Джерелом натхнення послужила культова реклама, в якій повнопривідний Audi підіймається на гірськолижний трамплін.

Седан Audi 100 CS Quattro в 1986 році піднявся на трамплін з ухилом 77 відсотків у фінському місті Каіпола. Рекламне відео швидко набуло популярності і згодом сам же німецький автовиробник кілька разів повторював подібний трюк зі своїми новими моделями.

Але цього разу відео наново переосмислили в Китаї. BYD Yangwang U7 заїхав на ухил 76 відсотків на гірськолижному курорті Ябулі. Під час зйомок електромобіль підкорив підйом як на шипованій гумі, так і на фрикційних покришках, а обидва заїзди проходили при морозі понад 20 градусів, що позначилося на ефективності батареї.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

No Mercy  

На диво симпатична машинка, як зовні, так і всередині.

-7ВІДПОВІСТИ  
смет  

А як воно назад повернеться?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація