Lamborghini показала тизер нової версії Huracan

Lamborghini показала тизер нової версії Huracan

08 квітня 2022
0

Компанія Lamborghini підтвердила прем'єру ще одного різновиду моделі Huracan. Імовірно, йдеться про версію Tecnica, яка буде більш «спокійним» варіантом STO.

За попередньою інформацією, Huracan Tecnica (раніше були припущення, що машину назвуть JV Stradale) виявиться здебільшого косметичним оновленням звичайного Huracan Evo. Суперкар отримає «атмосферник» V10 5.2 у парі з семідіапазонним «роботом» LDF і повнопривідну трансмісію. Все це виглядає як заміна знятому з виробництва Huracan Performante, хоча ідеологічний наступник у нього вже є задньопривідний Huracan STO (Super Trofeo Omologato).

Очікується, що, на відміну від STO, у Tecnica не буде такої агресивної аеродинаміки, у тому числі кормового плавника-стабілізатора. На єдиному тизері новинки поки що можна побачити лише вуглепластикову кришку моторного відсіку оригінального дизайну та табличку з написом «Ordine di accensione», тобто порядок роботи циліндрів. Є ймовірність, що Tecnica виявиться однією з останніх варіацій Huracan перед появою гібридного спадкоємця у 2024 році.

Джерело: Lamborghini

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація