Лексус Київ Захід ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»

19 травня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

21-22 травня 2016 року в офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» відбудеться «LEXUS SEDANS DAYS» — дні тест-драйву оновлених седанів Lexus ES та Lexus GS. Кожен зможе пройти тест-драйв одразу на двох нових седанах Lexus на вибір та обрати той, що більше йому пасує.

Оновлені седани Lexus ES та Lexus GS – седани, що заряджені емоціями!

Оновлений бізнес седан ES 250 з 2,5-літровим двигуном представлений у двох комплектаціях: Business та Executive. Оновлений ES, зберігши всі переваги попередника, став виглядати більш динамічно й емоційно, чому чимало сприяє елегантний і водночас сучасний дизайн кузова і розкішні елементи оздоблення салону. Оновлений ES надає дійсно преміальний рівень комфорту і безпеки як для водія, так і для пасажирів. Просторий інтер’єр, найвищий рівень комфорту, чудові матеріали оздоблення в поєднанні з легендарними якістю і надійністю вирізняють автомобіль. Оновлений седан Lexus ES — це новий світ вишуканості і розкоші.

Оновлений седан класу «люкс» GS 200t з новим турбованим 2,0-літровим двигуном представлений у комплектації Business+. В автомобілі поєднано надзвичайну динаміку та миттєву реакцію на натиснення педалі акселератора. При цьому двигун здатен розвивати максимальну потужність у 245 к. с. Оновлений GS 200t обладнано 8-швидкісною автоматичною коробкою передач. Динаміка оновленого GS 200t значно покращилась для отримання ще більш позитивних емоцій від керування автомобілем. Підвіска, рульова і гальмівна системи оптимізовані таким чином, щоб забезпечити чітке керування, неперевершений контроль над автомобілем, його стійкість на високій швидкості і всі переваги комфортної їзди. Lexus GS 200t — седан класу «люкс» із яскравим дизайном та новим турбованим двигуном, що подарує майбутнім власникам неперевершені емоції від керування.

Завітайте на «LEXUS SEDANS DAYS» у «Лексус Київ Захід»! Реєстрація за посиланням 

За більш детальною інформацією про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність запасних частин на складі просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за телефоном +38 (044) 507-08-08. Чекаємо Вас за адресою: Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті», вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка. Подробиці на http://kyiv-west.lexus.ua/

Лексус Киев Запад Лексус Киев Запад

Лексус Киев Запад — единственный авторизированный 3S дилерский центр в Киеве, предоставляющий весь комплекс услуг в одном месте и выполненный в полном соответствии с самыми последними стандартами Lexus

перейти на сторінку компанії
Джерело: Лексус Київ Захід

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація