Mazda Open Days в офіційному автоцентрі «ВіДі-Скай» на Великій Кільцевій, 60а!

18 листопада 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Шанувальники бренда Mazda, компанія «ВіДі-Скай» ? офіційний дилер Mazda – з радістю запрошує Вас 26-27 листопада 2016 р. на Дні відкритих дверей на честь оновлених Mazda3 та Mazda6.

Ми знаємо, що Ви нетерпляче чекали на цю подію. І ось 26-27 листопада 2016р. бренд Mazda готовий продемонструвати своїм палким прихильникам унікальні технології Skyactiv, оновлений дизайн Mazda3 та Mazda6 і, звичайно ж, неперевершені переваги автомобілів Mazda на дорозі.

Команда Mazda «ВіДі-Скай» подарує гостям заходу можливість випробувати на тест-драйві такі автомобілі з модельного ряду бренда, як оновлені Mazda 3 та Mazda 6, а також Mazda СХ-5 бензин і Mazda СХ-5 Diesel, надасть професійну консультацію про можливості та технічні переваги автомобілів Mazda, розкаже про умови їх придбання та сервісного обслуговування.

Крім того, на Вас чекає тепла атмосфера автоцентру та приємне спілкування, активні розваги для дорослих і маленьких шанувальників Mazda від запального ведучого, фотозона, гарячі напої та солодкі смаколики.

Звичайно, ми не могли залишити вас без приємного сюрпризу і запросили на свято ексклюзивного гостя - Mazda МХ-5 – найпопулярнішого на планеті двомісного родстера.

Ми чекаємо Вас 26 та 27 листопада 2016 р. о 12:00 за адресою: Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60а

Діє попередня реєстрація на тест-драйв он-лайн або за телефоном +38 (044) 591-88-88 .

«ВіДі-Скай» «ВіДі-Скай»

Офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» - єдиний у Києві концептуальний 3-S комплекс у складі Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева», що надає повний комплекс основних і супутніх послуг в одному місці.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ВіДі-Скай

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація