Mazda презентувала оновлений BT-50

Mazda презентувала оновлений BT-50

09 квітня 2024
0

Середньорозмірний пікап Mazda BT-50 зазнав планового оновлення. Кардинальних змін немає, його просто привели у відповідність до актуальних тенденцій ринку.

Mazda BT-50 отримав чорну решітку радіатора замість хромованої і перероблений передній бампер з більш міцною захисною пластиною. Для топових комплектацій запропонували пакет Black Thunder, який включає масивну захисну пластину спереду, розширювачі крил і спортивне кермо. Всі вони пофарбовані у чорний глянсовий колір, так само, як і дверні ручки, корпуси дзеркал заднього виду, 18-дюймові легкосплавні диски.

Пікап запропонують у двох варіантах кузовів: Freestyle Cab з двома дверима та подовженим заднім ліжком, а також Double Cab з чотирма дверима та більш просторою п'ятимісною кабіною. У оснащення салону обох версій увійде 7-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 9-дюймовим екраном і бездротовим підключенням Android Auto і Apple CarPlay. Оздоблення виконане зі шкіри.

У продажу на ранку Таїланду новинка з'явиться найближчим часом. Чи буде пікап доступний в інших країнах у компанії не сказали.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація