Mercedes-AMG готує нові флагманські електричні моделі

Mercedes-AMG готує нові флагманські електричні моделі

12 квітня 2024
0

Електричну лінійку Mercedes-Benz EQ невдовзі поповнять нові флагманські моделі - надпотужні спортивні седан і кросовер. Про це стало відомо британському виданню Autocar.

Електромобілі Mercedes-Benz повинні з'явитися в 2026 році. Їх розробку повністю покладено на спортивний підрозділ AMG, а виробництво налагодять на підприємстві в Зіндельфіндені, де зараз збирають Mercedes-AMG GT.

Відомо, що обидва авто сягатимуть понад 5 метрів у довжину при колісній базі в 3 метри. Для них розробляють силові установки з двома, трьома та чотирма моторами потужністю до 1000 сил. Ціна авто очевидно перевищить 150 000 євро.

Седан Mercedes-AMG бачили під час тестів, а також раніше показали його прототип - Mercedes Vision AMG. Авто вирізнятиметься стрімким обтічним дизайном. Його конкурентами стануть Tesla Model S Plaid, Lotus Emeya та Porsche Taycan.

Електричний кросовер Mercedes-AMG буде більшим та важчим за седан. Він кине виклик Tesla Model X Plaid, Lotus Elettre та новому флагманському електрокросоверу Porsche K1.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація