Mercedes-Benz представить електричний C-Class в 2026 році

Mercedes-Benz представить електричний C-Class в 2026 році

05 серпня 2024
0

Генеральний директор компанії - Ола Келленіус підтвердив, що запуск електричного Mercedes-Benz C-Class відбудеться в 2026 році.

Як повідомляє Autocar, очільник Mercedes-Benz заявив, що новий електричний C-Class дебютує разом із новим електричним позашляховиком GLC. Новинки засновані на платформі MB.EA й будуть представниками вищого сегменту авто, який наразі займають CLE та E-Class.

Водночас моделями початкового рівня в лінійці Mercedes-Benz будуть CLA, GLA та GLB. Ці три моделі використовуватимуть платформу MMA й перший з них, новий CLA, має бути представлений вже в 2025 році.

Однак, попри зростаючий модельний ряд електромобілів, Mercedes-Benz також продовжить випуск автомобілів з ДВЗ, адже компанія переглянула свій план з електрифікації. У порівнянні з минулим роком продажі електромобілів впали на 25% з 61 211 проданих одиниць до 45 843.

Водночас автовиробник продав на 27% більше гібридів, що підключаються до мережі, реалізувавши 44 120 автівок.

«Ми повинні усвідомити, що через швидкість переходу на електромобілі майже неможливо передбачити, скільки часу він займе. Ми одна з тих небагатьох компаній, які мають хороші позиції, щоб розіграти карту гнучкості до 2030-х років», - сказав Келленіус.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація