Mercedes-Benz V-Class отримає топову версію Maybach

Mercedes-Benz V-Class отримає топову версію Maybach

15 квітня 2024
0

Mercedes-Benz планує розширювати розкішну лінійку Maybach. Уже представлено дорогий електрокросовер EQS680, а невдовзі з'явиться ще й електричний мінівен. Про це стало відомо німецькому виданню Handelsblatt від джерел у концерні Mercedes-Benz.

Перший мінівен Maybach створять на базі Mercedes-Benz V-Class. Як відомо, у цієї моделі вже існують дорогі розкішні версії, а незалежні ательє вже навіть виконують тюнінг Mercedes-Benz V-Class у стилістиці Maybach. Особливо популярними такі авто є в Китаї, де традиційно великий попит на розкішні мінівени.

Саме китайський ринок стане ключовим для нового Mercedes-Maybach. Модель повинні презентувати після 2026 року (тоді дебютує нове покоління Mercedes-Benz V-Class), але до 2028 року. Вона дебютує разом із іншими електричними модифікаціями V-Class.

Відомо, що електромобіль Maybach V-Class збудують на новій платформі VAN.EA й він стане найбільшою моделлюпреміального бренду. Його оснастять двома моторами та повним приводом, а запас ходу складе щонайменше 500 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація