На аукціон виставили потужне спортивне авто Джо Байдена

На аукціон виставили потужне спортивне авто Джо Байдена

16 лютого 2024
0

У США на аукціон Cars and Bids виставили седан Cadillac ATS-V 2018 року. За нього можуть отримати чималі гроші, адже автомобіль належав Джо Байдену. Його подробиці розкрили на сайті аукціону.

Президент США Джо Байден є шанувальником потужних спортивних автомобілів. Він володіє Chevrolet Corvette 1967 року і навіть брав участь у стрітрейсінгу.

Джо Байден вирішив купити Cadillac ATS-V у 2018 році, коли ще не був президентом США. Він потратив $72975 і ретельно підійшов до вибору комплектації авто.

Салон Cadillac ATS-V оздоблений шкірою, алькантарою та деревом, в авто присутній і карбоновий декор. Оснащення авто Джо Байдена включає 18-дюймові диски, проекцію на лобове скло, люк, камеру, навігацію, електропривод і підігрів сидінь, набір систем безпеки.

Спортивний седан Cadillac ATS-V оснащений 3,6-літровим турбованим V6 на 470 к.с. та 603 Нм. З 8-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає 4 секунди, а максимальна швидкість становить 304 км/год.

Джо Байден володів Cadillac ATS-V до березня 2020 року і проїхав на ньому близько 15 тис. км. Зараз пробіг седана складає 25600 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація