Названі бестселери українських регіональних ринків

Названі бестселери українських регіональних ринків

13 березня 2024
0

У лютому 2024 року в Україні реалізовано понад 5,6 тисячі нових легкових автомобілів. 64% продажів забезпечили п'ять найбільших регіональних ринків: Київ, Київська, Дніпропетровська, Львівська та Одеська області.

Найбільший внесок у досягнення такого результату традиційно зробили кияни. Минулого місяця мешканці столиці придбали 2095 нових автомобілів, на 88% більше, ніж роком раніше.

Ще 452 договори купівлі-продажу уклали у Київській області. Порівняно з лютим 2023 року попит на нові «легковики» у цьому регіоні зріс на 57%.

Мешканці Дніпропетровщини, як і рік тому, придбали 328 автомобілів. Тоді як Львівський та Одеський регіональний ринки суттєво наростили продажі. У Львівській області було продано 314 нових автомобілів (+65% до минулого року), а в Одеській - 298 од. (+37%).

Бестселерами регіональних ринків стали Renault Duster та Volkswagen ID.4. Французький кросовер користувався популярністю у Києві та Дніпропетровській області. Німецький електромобіль найчастіше обирали у Київській, Одеській та Львівській областях.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація