Названо авто, які мають найнижчі витрати на обслуговування та ремонт

Названо авто, які мають найнижчі витрати на обслуговування та ремонт

23 квітня 2024
3

Згідно з новим дослідженням Consumer Reports, машини Tesla мають найнижчу вартість обслуговування та ремонту з усіх брендів.

Протягом багатьох років Tesla та кілька інших електричних брендів стверджували, що електромобілі матимуть набагато нижчі витрати на ремонт і технічне обслуговування через набагато меншу кількість рухомих частин, ніж автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння.

Є люди, які скептично ставилися до цього, особливо щодо Tesla, оскільки це бренд преміум-класу, але тепер у нас є фактичні дані, які підтверджують це.

Consumer Reports опублікував щорічне опитування автомобілістів за 2023 рік, яке містить дані тисяч власників автомобілів у США.

Журнал підтвердив, що витрати на технічне обслуговування та ремонт Tesla є найнижчими серед усіх брендів в автомобільній промисловості. Порівнюючи сукупні витрати на володіння за марками за роки з першого по п'ятий і з шостого по десятий, видання виявило, що у Tesla були найнижчі витрати на обслуговування.

На протилежному кінці рейтингу кілька німецьких автовиробників, а саме Audi, BMW, Mercedes-Benz і Porsche.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

No Mercy  

Ще треба рахувати втрату вартості автомобіля. Електрички перекривають цим показником всю вартість обслуговування.

+1-11ВІДПОВІСТИ  
zefir  

No Mercy, нуууу.... тут все не так однозначно он мерседес, порше і ленд-ровер також мають велику вартість, але це навпаки виливається в великі рахунки на ремонти.
Плюс, це явно американські рейтинги, з бьюіками, лінкольнами і кадилаками, і в Америці зазвичай свої бренди ремонтувати дешевше, ніж зарубіжні. Тому з 5 перших мість 4 американські. І з японією у них є особливі стосунки. Тому в перших 10 - 5 американських і 4 японських авто.

А ось Європа зовсім по-іншому цінову політику веде, і ціни в Америці на все з Європи зазвичай вище.

Для нас цей рейтинг не так щоб щось реально каже.

+4ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

zefir, преміум це окрема тема. Я мав на увазі звичайні авто.

-9ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація