Нова Toyota Corolla вже в Україні

19 серпня 2016
12
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

З 15 серпня 2016 року, в ювілейний рік 50-річчя моделі, в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні стартували продажі нової Corolla. Легендарна Toyota Corolla утримує позиції серед бестселерів протягом вже одинадцяти поколінь. Двічі занесена в «Книгу рекордів Гіннеса».

Автомобіль Toyota Corolla і на сьогодні ідеально відповідає потребам автомобілістів. Так, нова Corolla, представлена ??в Україні, випереджає очікування клієнтів, виходячи за рамки сприйняття свого класу преміальним дизайном.

Істотний рестайлінг нової Toyota Corolla привертає до себе увагу виконанням у стилістиці концепцій Keen Look та Under Priority. Цей компактний седан із преміальними акцентами у зовнішньому вигляді важко не помітити навіть у щільному міському потоці. Новий дизайн 16-ти дюймових легкосплавних дисків, світлодіодні технології Toyota Corolla у поєднанні з широкою нижньою частиною нової решітки радіатора з інтегрованими протитуманними фарами, додають автомобілю престижу.

Відтепер модель представлена у трьох нових кольорах: елегантний і глибокий сірий металік, яскравий і динамічний червоний, а також благородний коричневий металік.

Інтер'єр нового авто Corolla відображає солідність завдяки високій якості виконання. Приємні на дотик матеріали внутрішнього оздоблення ідеально підігнані, і дозволяють як водієві, так і пасажирам насолодитися тактильними та зоровими відчуттями. Особливі акценти, серед яких сріблясті елементи під «матовий хром», окантовка мультимедійної системи в стилі «рояльний лак» і ефектне фонове підсвічування, підсилюють відчуття преміальності.

Новий автомобіль Corolla має модернізовану приладову панель, яку доповнює сучасний 4,2-х дюймовий кольоровий дисплей. Більш ергономічним стало кермо зі зручнішим розташуванням клавіш.

Філігранно вписаний в м'який пластик центральної консолі блок двозонного клімат-контролю був значно перероблений. Систему управління клімату виділяє мінімалістичний дизайн і новий великий інформативний дисплей. Клавіші управління оброблені матовим хромом й відрізняються майстерно вивіреним зусиллям натискання, а блок клімату окреслений стильним контрастним рядком.

Нова Toyota Corolla є одним з найбільш містких седанів сегмента. Простір у ногах пасажирів може бути прирівняно до автомобілів бізнес-класу. Відстань між передніми і задніми сидіннями складає значні 959 мм. Приваблює і запас місця над головою водія і пасажира – 60 мм, спинка, яка складається в співвідношенні 60:40, корисний об'єм у 452 л і практичні гачки для сумок, а також місткий і продуманий багажник, що підкреслює преміальний статус новинки.

Вражає нова Corolla і за рівнем оснащення. Світлодіодне ближнє і дальнє світло – це одна з кращих пропозицій в класі. Мультимедійна система Toyota Touch 2 отримала новий повноколірний 7-х дюймовий сенсорний дисплей, поверхня лицьової частини якого покрита високоміцним склом. У числі класичних характеристик для автомобілів більш високого класу – обігрів керма, можливість підняти або опустити скло всіх дверей одним натисканням кнопки з функцією AUTO.

Не залишить байдужим і рівень адаптації нового автомобіля Toyota Corolla до українських реалій. Адже, кожне авто, що поставляється в Україну, має солідний дорожній просвіт в 145 мм, нові комфортні налаштування пружин і амортизаторів підвіски, а також зимовий пакет опцій, який включає збільшений бачок омивача об'ємом 4,5 л, датчик низького рівня омиваючої рідини, підігрів дзеркал тощо. Шумо- і віброізоляція седана також була значно допрацьована. Новинка стала ще тихіше завдяки посиленій шумоізоляції моторного відсіку, передніх дверей і колісних арок.

Новий автомобіль Toyota Corolla з динамічним екстер'єром і яскравими преміальними акцентами, майстерним інтер'єром з високою якістю обробки, вражаючим рівнем оснащення, орієнтований на людей, які налаштовані на сучасний і стильний автомобіль, наділений перевагами, раніше доступними лише для автомобілів більш високого класу.

Toyota Corolla перейняла краще від своїх попередників на протязі 50-річної історії. Новинка, представлена ??в Україні, зуміла вийти за рамки сприйняття свого класу, завдяки дизайну екстер'єру та інтер'єру на перетині преміальної якості і блискучих дизайнерських ідей, а також вражаючому рівню оснащення, – прокоментував Аібара Такахіде, генеральний директор ПІІ « Тойота – Україна».

За додатковою інформацією про нову Toyota Corolla та актуальні ціни звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.

Джерело: Toyota.ua

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Shep  

бла-бла-бла мы поменяли пару лампочек, нам пофиг что она страшная - покупайте.

+15-3ВІДПОВІСТИ  
JohnnyK  

Я вот понять не могу, неужели один из топовых автомобильных концернов, который формировал отдел дизайнеров явно не из первых попавшихся на улице людей, не может сделать внятный дизайн Короллы и остальных моделей. Вон у БМВ был не удачный вброс с пятеркой в кузове E60, так они выслушали все фанов и сделали дизайн следующей генерации более оригинальным и внятным. А тут с Тойотой каждый новый дизайн катиться все глубже в пропасть. Десятая, самая удачная генерация модели, была представлена 10 лет назад, а до сих пор выглядит лучше, чем современные рестайлы. Позор как для топового автобренда.

+13-3ВІДПОВІСТИ  
Yuri Hlieviy  

JohnnyK, ви забуваєте в таких питаннях додавати імхо. Королла навіть в цьому кузові найбільш проваєме авто минулого і кажись цього року також, так що мабуть дизайн подобається раз беруть

+3-7ВІДПОВІСТИ  
Pluto73  

Yuri Hlieviy, Думаю, берут не благодаря дизайну, а "вопреки". А прикиньте теперь, какие продажи могли бы быть, если бы еще и дизайнер был не таким... ж*поруким.

+3-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 6
pro-auto  

не новая, а рестайлинговая

+2-1ВІДПОВІСТИ  
nsms  

по соотношению цена-качество, плюс стоимость эксплуатации это один из лучших авто в своем классе, а внешность это вопрос вкуса, кому не нравится берите корейцев на здоровье

+1-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація