Новий алюмінієвий Jaguar XE: найбільш економічний Jaguar всіх часів

29 липня 2014
0
  • Jaguar XE вносить у сегмент досвід роботи із надлегкою алюмінієвою конструкцією
  • Створений для забезпечення витрати пального на рівні менше ніж 4 літри на 100 км у змішаному циклі
  • Міцний та жорсткий кузов забезпечує провідною у класі динамікою керування – легким ходом та точною керованістю
  • Абсолютно нова модульна архітектура кузова Jaguar створена на основі 5 покоління технологій кріплення та клепання
  • Винайдено новий алюмінієвий сплав: RC5754 – для його створення використовується алюміній вторинної переробки для значного зниження споживання енергії та життєвого циклу СО2

Інноваційний Jaguar XE встановлює нові стандарти у сегменті. Створений навколо модульної архітектури кузова Jaguar, XE став єдиним у класі автомобілем із алюмінієвим кузовом типу «монокок» із застосуванням надлегкого алюмінію у 75 відсотках його структури.

Це досягнення у галузі розробок кузова, яке є продуктом світового досвіду Jaguar по виготовленню автомобілів із алюмінію, підтверджує, що Jaguar XE поєднує визначний дизайн із найвищим рівнем керованості та ходу – він стане найкращим автомобілем у сегменті, спрямованого на потреби водія.

Надлегка конструкція є ключовим елементом ДНК Jaguar, а сам Jaguar є провідним брендом, який застосовує алюмінієві технології в автомобільній галузі. Jaguar XJ, XK та F-Type було створені за використання надзвичайно надійних технологій кріплення та клепання алюмінію: а тепер XE стане моделлю, для виготовлення якої будуть використані аерокосмічні технології.

Легка вага стане підтвердженням того, що XE є найбільш економічним Jaguar сьогодення, демонструючи показники витрати пального та викидів CO2 у комбінованому циклі на рівні 4 літрів та 100 г/км відповідно.

“Кузов Jaguar XE на 75% складається з алюмінію, що набагато перевершує показники конкурентів. Це надає кузову незрівнянної легкості: він легкий і водночас надзвичайно міцний із надзвичайно високим рівнем жорсткості на кручення. Ми впевнилися, що наша алюмінієва архітектура кузова перевершує всі світові стандарти безпеки без компромісу із дизайном та витонченістю автомобіля.”

Доктор Марк Вайт, Головний технічний спеціаліст Jaguar

Алюмінієвий кузов Jaguar XE виглядає неперевершено, а його структура забезпечує виключний рівень жорсткості на кручення. Легка, проте міцна архітектура довершена високо прогресивною системою підвіски, забезпечуючи незрівнянним рівнем якості ходу, керованості та управління.

Jaguar XE – перший у світі автомобіль, у виготовленні якого застосовано новий тип міцного алюмінію під назвою RC 5754, який було створено спеціально для XE. Цей новий сплав має високий рівень переробленого алюмінію та робить значний внесок у досягнення мети Jaguar по розвитку нових технологій виробництва.

Спроектований та створений у Великобританії, XE стане першим Jaguar, що виготовлятиметься на новій виробничій лінії заводу у Соліхалл, що знаходиться у Вест Мідландз у Великобританії.

Світова прем’єра нового Jaguar XE відбудеться у Лондона 8 вересня 2014 року.

«Ягуар Украина» «Ягуар Украина»

Эксклюзивный люксовый автоцентр по продаже и сервисному обслуживанию автомобилей Jaguar – «Ягуар Украина»

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація