Новий Audi A4 Avant помітили в австрійських Альпах

Новий Audi A4 Avant помітили в австрійських Альпах

29 травня 2022
0

Audi продовжує підготовку до зміни поколінь однієї з найпопулярніших модельних лінійок - A4. Шпигуни Motor1 сфотографували універсал, який проходив дорожні випробування в австрійських Альпах.

Кузов прототипу на знімках замаскований, але деякі деталі розглянути все-таки можна. Схоже, у наступній генерації моделі сімейства отримають більш вузькі головні фари та новий передній бампер із видозміненими повітрозабірниками. А ось радіаторні грати Singleframe принципово не зміниться. Саме A4 Avant, мабуть, стане трохи нижчим і ширшим за попередника.

Очікується, що нова Audi A4 буде побудована на доопрацьованій версії платформи MLB і збереже широкий вибір бензинових і дизельних двигунів. При цьому з асортименту трансмісій випаде механіка - залишаться лише семиступеневий робот і восьмиступеневий автомат, а ступінь електрифікації силових установок буде підвищено відповідно до актуального екологічного порядку денного. Зокрема, гібридом має стати наступний RS 4, причому за потужністю він нібито залишить далеко позаду нинішню «ереску» з її 450-сильною «турбошестеркою» 2.9.

Паралельно Audi готує електромобіль A4 e-tron, який, незважаючи на знайомий індекс, буде фактично самостійною моделлю на окремій батарейній платформі PPE. У нього також з'явиться RS-версія за аналогією з RS e-tron GT. За попередніми даними, сукупна віддача двомоторної повнопривідної системи становитиме не менше 480 к.с. та 800 Нм.

При цьому першими все-таки вийдуть паливні седан та універсал. Їх мають повністю розсекретити до кінця поточного року, старт продажів намічено на 2023 рік.

Джерело: AMPERCAR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація