Новий Bentley CONTINENTAL GT здобув нагороду «Grand Tourer року»

Новий Bentley CONTINENTAL GT здобув нагороду «Grand Tourer року»

13 грудня 2017
0

27 листопада 2017 року, BBC TopGear Magazine у виданні, присвяченому щорічному нагородженню нових автомобілів, назвав новий Bentley Continental GT «GT року».

Новий Continental GT отримав високу оцінку за глибину інженерної думки, та визнаний «просто одним із найбільш довершений автомобілів класу GT на планеті». Фахівці особливо відзначили стійкість автомобіля на дорозі, завдяки якій перешкоди оминаються легко, як ніколи.

Вольфганг Дюргаймер (Wolfgang D?rheimer), президент та виконавчий директор Bentley Motors, коментує:

«Протягом майже ста років Bentley очолював ряди автомобілів Grand Touring люкс-класу. Наш новий Continental GT – це приклад того, як досконало кожний Bentley спроектовано, розроблено та зібрано вручну, і ця нагорода стала підтвердженням завзятої праці наших талановитих та самовідданих майстрів у Кру».


В  Continental GT встановлено повністю оновлену, більш потужну версію всесвітньо відомого 6-літрового двигуна Bentley W12 з подвійним турбонаддувом (лінійка TSI), уперше поєднану з 8-ступеневою АКПП із подвійним зчепленням для більш швидкого та ефективного перемикання передач.

Джерело: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація