Новий Ford Transit Courier забезпечує найкращу у класі паливну економічність і вантажопідйомність

23 квітня 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:
  • Нова модель Ford Transit Courier пропонує малому бізнесу та міським кур’єрським службам найкращу у своєму класі паливну економічність і вантажопідйомність
  • Перша малолітражна модель Ford Transit обладнується 1,6-літровим дизельним двигуном з витратами 3,7 л/100 км і викидами CO2 в обсязі 97 г/км, а також 1,0-літровим двигуном EcoBoost з витратами 5,2 л/100 км і викидами 119 к/км CO2**
  • Оновлений Transit Courier має на 10% більше вантажного простору, ніж автомобілі безпосередніх конкурентів, а також більшу довжину завантаження, поліпшену ширину доступу завдяки розсувним боковим дверям і повнорозмірну сталеву перегородку
  • Компактний та доступний фургон також пропонує найкращі у класі засоби безпеки, відмінний простір для зберігання речей у салоні та технологію голосового управління підключеними пристроями завдяки системі Ford SYNC з функцією допомоги у разі надзвичайної ситуації
  • Протягом першого кварталу 2014 року частка компанії Ford на ринку комерційних автомобілів зросла та досягла 10,4%– найбільшого показника компанії за 16 років
  • Модель Transit Courier завершує повну модернізацію та розширення лінійки автомобілів Ford Transit у Європі
  • Для Українського ринку виробництво Transit Courier розпочнеться на заводі в Туреччині та перші нові авто з’являться в Україні в серпні 2014 року

Новий Ford Transit Courier запропонує водіям фургонів найкращу у класі паливну економічність і найбільший вантажний простір.

Найперший малолітражний фургон Transit компанії Ford забезпечує неперевершену паливну економічність серед дизельних і бензинових двигунів. 1,6-літровий агрегат Duratorq TDCi потужністю 95 к. с. досягає витрат 3,7 л/100 км з викидами CO2 в обсязі 97 г/км*, а володар багатьох нагород 1,0-літровий двигун EcoBoost пропонує 5,2 л/100 км та викиди CO2 в обсязі 119 г/км**, а це на 15% краще, ніж автомобілі найближчих конкурентів.

Стильний новий Transit Courier пропонує на 10% більше вантажного простору, ніж автомобілі безпосередніх конкурентів, площа якого становить 2,3 м3 за перегородкою. Також забезпечено більшу довжину завантаження на підлозі та кращий доступ завдяки розсувним боковим дверям.

Крім того, компактний та багатофункціональний фургон впроваджує новий рівень технологічності та функціональності у своєму сегменті завдяки першокласним засобам безпеки, відмінному простору для зберігання речей у салоні та системі інтеграції пристроїв, включаючи Ford SYNC з функцією допомоги у разі надзвичайної ситуації.

Новий Transit Courier, призначений для ринку міських кур’єрських перевезень і малого бізнесу, що потребує функціональних та компактних фургонів, створить новий ціновий діапазон для автомобілів Ford у європейському сегменті малих комерційних автомобілів, що наразі демонструє високі темпи зростання. Це сприятиме поштовху, створеному більшими фургонами з повністю модернізованої та розширеної лінійки Ford Transit.

Після представлення оновлених моделей Transit, Transit Custom і Transit Connect, що відбулося наприкінці 2012 року, частка компанії Ford на ринку комерційних автомобілів протягом першого кварталу 2014 року зросла до 10,4%, що стало найбільшим показником компанії за 16 років. З початку цього року і на сьогоднішній день компанія Ford реалізувала близько 50 000 комерційних автомобілів, що на 10% більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

«Новий Transit Courier – це доступний та витривалий фургон, що пропонує неперевершену паливну економічність і більший вантажний простір, ніж автомобілі найближчих конкурентів, - розповідає Пауло Джианталья, головний інженер програми з розробки Transit Courier у європейському відділенні Ford. – Це ідеальний автомобіль для завантажених міських вулиць сьогодення, і він надасть функціональні можливості моделі Transit абсолютно новій групі клієнтів».

Найкраща у класі ефективність, вартість володіння та витривалість

Високоефективні дизельні та бензинові двигуни нової моделі Transit Courier сприяють виключній вартості володіння. Крім 1,6-літрового дизельного двигуна та 1,0-літрового агрегату EcoBoost, клієнти можуть обрати 1,5-літровий дизельний двигун потужністю 75 к.с., що також перевершує усіх конкурентів завдяки викидам CO2 в обсязі 103 г/км і витратам палива 3,9 л/100 км. У розширених комплектаціях в автомобілях усієї лінійки передбачено систему автоматичної зупинки та запуску двигуна, що додатково сприяє паливній економічності.

Усі силові агрегати пропонують продовжені міжсервісні інтервали у один рік або 30 000 км, а дизайн автомобіля оптимізований з метою полегшення обслуговування та ремонту. Цільний задній бампер, надійний захист боків кузова та високе розташування фар і задніх ліхтарів допомагає зменшити вартість аварійних пошкоджень і сприяє зниженню страхових виплат. Високовартісні помилки під час заправлення автомобіля стали неможливими завдяки унікальній системі заправки з «розумною» горловиною бензобаку без кришки, що встановлюється у стандартній комплектації.

Під час проектування нової моделі Transit Courier особлива увага приділялася забезпеченню виключної надійності, а у ході випробувань її прототипи здолали відстань, еквівалентну 1,6 мільйону км, а це дві подорожі до Луни та назад. Перевірка довговічності передбачає імітацію років використання в екстремальних умовах і включає пробіг більше 400 000 км по шляхах загального користування в умовах експлуатації, притаманних звичайному клієнтові. Для забезпечення надійності двері різко закривали 250 000 разів у рамках безперервного випробування на витривалість.

Найкраща у класі вантажопідйомність і практичність

Новий Transit Courier має вантажний відсік, що пропонує кращу вантажомісткість, ніж автомобілі безпосередніх конкурентів, включаючи:

  • Більшу довжину завантаження на рівні підлоги до 1,62 метра та полегшене завантаження громіздких предметів завдяки розсувним боковим дверям з ширшим відкриттям (ширина 453 мм з перегородкою)
  • Сталеву перегородку на всю висоту та ширину (з віконцем або без нього), що повністю відповідає визнаним на міжнародному рівні стандартам щодо вантажних обмежень DIN та ISO
  • У розширених комплектаціях складану сітчасту перегородку (відповідно до DIN та ISO), пасажирські сидіння з можливістю складання у підлогу для завантаження довших предметів до 2,59 м, а також максимальний вантажний простір у 2,6 м3 (за даними Товариства інженерів автомобільної промисловості SAE)
  • Шість кріпильних точок для вантажу (відповідно до DIN та ISO), включаючи чотири точки у задній частині для запобігання загромадженню простору на підлозі
  • Безліч заздалегідь встановлених точок кріплення на боках кузова для монтажу стойок або опорних конструкцій
  • У розширених комплектаціях надяскраві світлодіоди у вантажному відсіку для освітлення фургону

Завдяки максимальній корисній вантажопідйомності у 660 кілограмів Transit Courier може вмістити широкий асортимент вантажів і обладнання, включаючи стандартний європіддон. Для оптимального доступу до вантажного відсіку у базовій комплектації встановлюються подвійні задні вантажні двері з асиметричним розташуванням і кутом відкриття до 158 градусів. Можна обумовити встановлення однієї або двох розсувних бокових вантажних дверей.

Версії Commercial Kombi пропонують місце для п‘яти пасажирів з багатофункціональними складаними задніми сидіннями з розділенням 60/40 і відкидним механізмом для додаткових експлуатаційних можливостей або використання як у бізнесі, так і в особистих цілях. При складених задніх сидіннях з‘являється великий вантажний простір у 1,69 м3.

Салон являє собою ідеальний мобільний офіс, пропонуючи найкращий у класі вибір місць для зберігання речей, таких як велика центральна консоль, здатна вмістити документи формату А4 та невеликі ноутбуки, верхню полку на всю ширину салону, а також шухляду під переднім пасажирським сидінням. Водії можуть використовувати новий унікальний док-порт MyFord для зберігання, встановлення та зарядки мобільних пристроїв, таких як телефони та навігаційні системи. До числа інших розумних засобів салону входить камера заднього огляду.

Перші у сегменті засоби безпеки, першокласна динаміка водіння

Модель Transit Courier представляє нові засоби безпеки у своєму сегменті, а версія Commercial Kombi в рамках комплексної системи фіксації, до якої входять бокові грудні подушки для водія та пасажира, пропонує бокові шторки безпеки, колінні подушки безпеки та функцію нагадування щодо прив‘язних ременів.

Клієнти можуть обумовити наявність системи Ford SYNC з функцією допомоги у разі надзвичайної ситуації, яка дає пасажирам можливість викликати операторів місцевих аварійно-рятувальних служб у випадку аварії. Крім того, можна передбачити встановлення обмежувача швидкості та системи спостереження за тиском у шинах. Система електронного контролю стійкості, якою обладнуються автомобілі у базовій комплектації, пропонує функцію допомоги під час рушання угору, протибуксувальну систему та функцію протидії перекиданню.

Шасі нового автомобіля налаштовано на унікальне передавальне число рульового управління та інноваційні задні ресори з підресорниками, що допомагають водієві отримувати першокласну динаміку водіння в усіх умовах завантаженості. Ресори дають автомобілю можливість забезпечити плавний та бездоганний рух навіть без вантажу, підтримуючи у той же час чудову керованість і маневреність компактного автомобіля на завантажених міських вулицях.

Для Українського ринку виробництво Transit Courier розпочнеться на заводі в Туреччині та перші нові авто з’являться в Україні в серпні 2014 року.

Додаткову інформацію щодо нового Transit Courier можна знайти в онлайновій добірці матеріалів за адресою www.transitcourier.fordmedia.eu

«Віннер Автомотів» Ford «Віннер Автомотів» Ford

Наша компанія є однією з найбільш динамічних за темпами розвитку, про що свідчить зростаюча кількість клієнтів, більшість із яких стають постійними. Весь процес співробітництва з клієнтом оснований на єдиному принципі: «Клієнт – наш Бос».

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація