Новий Opel Combo-e Life: «щоденні герої» отримують новий заряд енергії!

Новий Opel Combo-e Life: «щоденні герої» отримують новий заряд енергії!

11 лютого 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Opel анонсує електромобіль Combo-e Life! Універсальний і практичний, з величезним внутрішнім простором, новий електромобіль від славного німецького Бренду пропонується з однією або двома бічними дверима і в різних варіантах кузова - стандартному (4,4 м) або збільшеному XL (4,75 м). Крім того, клієнти можу вибрати варіант як з 5-місним, так і з 7-місним салоном. Залежно від їздових налаштувань і стилю управління, новий електромобіль Opel Combo-e Life може проїхати до 280 кілометрів (WLTP) на одному заряді літій-іонного акумулятора ємністю 50 кВтг. Причому для підзарядки батареї до 80 відсотків від її номінальної ємності достатньо всього 30 хвилин (за умови використання потужних громадських зарядних станцій).

Майкл Лошеллер (Michael Lohscheller), генеральний директор Opel, зазначив:

«Новинка Opel Combo-e Life, ймовірно, найбільш універсальна модель в нашій гамі легкових пасажирських електрифікованих транспортних засобів. Модель Opel Combo-e Life являє собою не просто електромобіль, а унікальний транспорт для активного відпочинку. Новинка пропонує клієнтам всі ключові переваги моделі Combo Life - наприклад, простір салону і місткість пасажирів - додаючи до цього переваги електротранспорту у вигляді нульових викидів і можливості майже безшумного руху».

Електричний привід: «чиста» мобільність для міста і передмістя

Завдяки потужності 100 кВт (136 к.с.) і моменту в 260 Нм, який доступний з першого обороту ротора електромотора, новинка Opel Combo-e Life ідеально підходить як для міста, так і для автотраси. Залежно від конкретного варіанту (розмір кузова, кількість посадкових місць, додаткове обладнання), електромобіль Opel Combo-e Life забезпечує розгін від нуля до 100 км/год всього за 11,2 секунди і гарантує максимальну швидкість в 130 км/год (обмежено електронікою ). Продумана система рекуперативного гальмування дозволяє водієві вибирати один з двох режимів інтенсивності рекуперації при уповільненні, що також сприяє підвищенню загальної ефективності електропривода.

Тягова акумуляторна батарея номінальною ємністю 50 кВтг складається з 216 осередків, які упаковані в 18 модулів. Акумулятор розташований під підлогою в межах колісної бази - між передньою і задньою осями - що ніяк не позначається на просторі салону. У той же час, подібне розташування акумулятора дозволяє знизити центр ваги електромобіля, що сприяє поліпшенню стійкості під час проходження поворотів, а також забезпечує більшу стабільність при їзді в вітряну погоду. Підсумок: більше впевненості в їзді, більше задоволення від водіння!

Електровен Opel Combo-e Life готовий до використання з різними джерелами зарядки і в різній енергетичній інфраструктурі - від звичайної побутової розетки, до зарядної станції типу «Wallbox» або високопотужної публічної зарядної станції з постійним струмом (DC) потужністю до 100 кВт. При використанні останньої для підзарядки тягового акумулятора ємністю 50 кВтг до рівня 80% буде потрібно всього близько 30 хвилин. Залежно від ринку і доступної інфраструктури, електромобіль Opel Combo-e Life вже в стандартній комплектації може бути оснащений або однофазним бортовим зарядним пристроєм потужністю 7,4 кВт або навіть трифазним бортовим зарядним пристроєм на 11 кВт.

Кращий в класі: вражаючий список ультрасучасних систем допомоги водієві

Поряд зі своїми ДВС-аналогами, які заслужили титул AUTOBEST «Кращі автомобілі для покупки в Європі 2019», новий електромобіль Combo-e Life не вимагає яких-небудь компромісів в питаннях безпеки, комфорту, зручності використання. Широкий перелік інноваційних технологій і систем допомоги водієві включає в себе: систему допомоги при спуску зі спусків, асистент утримання в смузі руху, функцію попередження про сонливість водія, камеру для розпізнавання дорожніх знаків, систему попередження про лобове зіткнення з функціями розпізнавання пішоходів і автоматичним екстреним гальмуванням.

При парковці в обмеженому просторі допоможе панорамна камера заднього виду Panorama Rear View, яка збільшує огляд не тільки ззаду, але також з боків електромобіля. А клієнтам, яким потрібна додаткова впевненість при їзді по слизьких дорогах або засніжених стежках, можуть вибрати Opel Combo-e Life з інтелектуальною системою контролю тяги IntelliGrip.

Електромобіль Opel Combo-e Life доступний в двох варіантах довжини кузова - стандартний (4,4 м) або збільшений XL (4,75 м). Клієнт може вибрати варіант з п'ятьма або сімома сидіннями, що робить новинку привабливим варіантом для таксі або для використання в ролі службового транспорту. Електромобіль зі стандартним кузовом і п'ятимісним салоном пропонує багажник об'ємом 597 літрів, а варіант зі збільшеним кузовом - навіть 850 літрів.

При складанні сидінь цей пасажирський електро-вен перетворюється в комерційний і демонструє відмінні «вантажні» якості! Так обсяг багажного відділення стандартної версії збільшується більш ніж втричі і становить 2 126 літрів, а варіант XL готовий запропонувати до 2 693 літрів корисного об'єму. Крім того, сидіння переднього пасажира може складатися врівень із задніми сидіннями для збільшення довжини вантажної площадки - в результаті можна перевозити навіть лижі або сноуборди.

Небеса над головою: панорамний скляний дах з шторкою, плюс практичний бокс

Опціональний панорамний дах дозволяє пасажирам дивитися на зірки вночі або насолоджуватися сонячними променями вдень. А якщо сонце здасться занадто яскравим і жарким, то досить одного дотику перемикача, щоб шторка з електроприводом забезпечила затишне укриття. Відкритий панорамний дах сприяє відчуттю простору, одночасно створюючи легку і приємну атмосферу. При замовленні панорамного даху, електромобіль Opel Combo-e Life також отримує верхнє багажне відділення і світлодіодне освітлення салону. Крім того, в даній конфігурації передбачений додатковий 36-літровий бокс, встановленим над основним багажним відсіком.

Покупці електромобіля можуть вибирати між стандартним диваном другого ряду з розподілом 60/40 або трьома окремими індивідуальними сидіннями. Причому останні можна швидко і зручно складати прямо з багажника. Крім того зазначимо, що кожне місце має свій власний кронштейн Isofix для установки дитячого сидіння - в результаті це дає можливість встановити ззаду відразу три дитячих сидіння: максимум комфорту і безпеки для ваших дітей!

Після зручної посадки, водія і пасажирів обов'язково приємно здивують інформаційно-розважальні системи Opel Combo-e Life. Наприклад, системи Multimedia Radio і Multimedia Navi Pro оснащені великим 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також пропонують найсучасніші можливості підключення до всесвітньої мережі. Плюс обидві системи підтримують протоколи Apple CarPlay і Android Auto для інтеграції сучасних смартфонів.

Новинка Opel Combo-e Life з'явиться в європейських дилерських центрах Бренду вже цієї осені. Разом з такими моделями, як Opel Corsa-e, Opel Mokka-e, Opel Grandland X Plug-In Hybrid, Opel Zafira-e Life, новий електромобіль демонструє активний розвиток лінійки електрифікованих легкових пасажирських транспортних засобів Opel. Якщо додати модель Opel Astra нового покоління, а також комерційні електромобілі Opel Vivaro-e, Opel Combo-e, Opel Movano-e, то можна констатувати, що до кінця нинішнього року в портфелі Бренда буде представлено вже дев'ять електрифікованих моделей. В результаті до 2024 року Бренд Opel виконає стратегічний план і буде пропонувати електрифіковані версії всіх моделей - як легкових, так і комерційних.

Контактная информация и адреса всех дилерских центров Opel в Украине

Джерело: Opel

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація