Новий Porsche Macan – вишуканий аксесуар, для тих, хто знає сенс у гарних речах

13 червня 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

11 червня 2014 року «Порше Центр Київ Аеропорт» виступив партнером заходу з нагоди відкриття нового магазину Helen Marlen Group, представивши новий Porsche Macan.

Святкове відкриття мультібрендового магазину взуття та аксесуарів Helen Marlen зібрало на головній вулиці люксового шопінгу міста, Пасажі, київських інсайдерів індустрії моди та прихильників кращих світових марок взуття та аксесуарів. Шанувальники вишуканих речей безперечно обирають для себе найкраще, особливо, коли мова йде про автомобіль, який, як відомо, відіграє роль однієї з найважливіших складових іміджу людини, вдало підкреслюючи статус та відображаючи характер свого володаря. Тому офіційний представник бренду Porsсhe у Києві, «Порше Центр Київ Аеропорт», не міг залишитись осторонь події та представив гостям новий Porsche Macan версії Turbo, з контрастним та популярним серед українських споживачів, кольоровим рішенням: білий екстер’єр із інтер’єром чорного кольору. До речі, саме версія Macan Turbo стала найпотужнішою в сегменті компактних кросоверів завдяки двигуну V6 об’ємом 3,6 л з двома турбінами, який вперше використаний на автомобілях Porsche та має вражаючу потужність 400 к.с., що дозволяє розігнати автомобіль з місця до 100 км/год за 4,6 секунди, в той час як максимальна швидкість автомобіля складає 266 км/год.

Легкий настрій під час заходу створював спів талановитої учасниці проекту «Х-фактор 4», а особливу цікавість гостей визвав італійський артиджано, який демонстрував секрети взуттєвого мистецтва.

Порше Центр Київ Аеропорт Порше Центр Київ Аеропорт

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація