Новий Range Rover Evoque: анонсовано ціну для українського ринку

Новий Range Rover Evoque: анонсовано ціну для українського ринку

18 грудня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Для українського ринку Range Rover Evoque буде доступний із бензиновим та дизельним двигунами.

Вартість в залежності від комплектацій складає:

*Вартість автомобіля розрахована за курсом вказаним на winner.ua, станом на 18.12.2018 року.

Новий Range Rover Evoque встановлює новітні стандарти інновацій, продуктивності та безпеки у сегменті компактних позашляховиків. Range Rover Evoque наділено передовими технологіями та надсучасним штучним інтелектом, які дозволяють зробити Evoque більш цифровим та інноваційним, ніж будь-коли раніше.

Клієнти можуть обирати між 6-ти та 4-циліндровими двигунами Ingenium, та трьома бензиновими та дизельними варіантами, відповідно. Найбільш ефективним з них є дизельний двигун потужністю 150 к.с. (FWD) з викидами 143 г/км (еквівалент NEDC) і витратами пального 5,4 л/100 км. Бензиновий двигун із характеристиками в 400 Нм крутного моменту, викидами в 186 г/км (еквівалент NEDC) та витратою пального 8,1 л/100 км.

Новий Range Rover Evoque, вперше у Land Rover, наділено технологією Smart Settings, яка використовує передовий алгоритми штучного інтелекту для вивчення навичок та вподобань водія. Технологія розпізнає водія та налаштовує сидіння та кермо перед посадкою у авто, та дозволяє встановити до восьми налаштувань. Після декількох подорожей Range Rover Evoque запам'ятовує бажані параметри водія, медіа та набрані номери телефонів в залежності від часу або дня тижня. Для забезпечення максимального комфорту пасажирів, Range Rover Evoque обладнано технологією іонізації повітря в салоні, вперше представленій на Range Rover.

Сучасне бачення мінімалізму у дизайні авто повністю втілене у новому Range Rover Evoque, щоб вивести його на новий рівень в сегменті компактних позашляховиків. Стрімкий профіль та схожий на купе силует Range Rover Evoque впізнається завдяки його характерній лінії даху та піднятій горизонтальній лінії, які додають динамічності дизайну. Видатна постава та пропорції посилюються завдяки яскраво вираженим переднім та заднім колісним аркам, які разом із 21-дюймовими колесами створюють сильну поставу.

Новий Range Rover Evoque також є першим у світі, який має технологію Ground View, що фактично робить капот невидимим, виводячи зображення камери на верхній сенсорний екран, щоб показати водієві огляд на 180-градусів під передньою частиною автомобіля. Це корисно коли мова йде про складні місця для паркування чи пересування місцями з високими тротуарами.

Інтер'єр нового Range Rover Evoque вирізняється винятковим комфортом та натуральними матеріалами оздоблення з евкаліпту, вовни та переробленого пластику. У розкішному інтер'єрі Range Rover Evoque доступні 2 нові комбінації кольорів – Cloud та Deep Garnet. Ці кольори, разом із унікальними спеціальними деталями, такими як перфорація візерунку у вигляді діамантів та мікро окантовка Arctic Petrol, роблять салон нового Range Rover Evoque справді винятковим.

Завдяки додатковим 20 мм колісної бази з'явилось ще більше простору для ніг та колін пасажирів задніх сидінь, водночас створивши ще більше місця під кожним сидінням завдяки новим монтажним точкам сидінь.

Два нових вражаючих кольори кузова підкреслюють ефектний дизайн нового Range Rover Evoque. Seoul Pearl Silver – це розкішне, тепле перламутрове срібло, колір названо на честь південнокорейської столиці, та Nolita Grey – це металеве покриття з витонченими мідними акцентами, назва кольору присвячена району в місті Нью-Йорк.

Джерело: Land Rover Ukraine

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація