Новий SEAT Arona: найкращий вибір у своїй категорії

Новий SEAT Arona: найкращий вибір у своїй категорії

19 жовтня 2017
1
  • На думку компанії Autovista Group, новий SEAT Arona має найкращі характеристики залишкової вартості серед конкурентів на шести основних ринках Європи
  • Ефектний, непідвладний часові дизайн, видатна динаміка, місткий салон та багажний відсік - за результатами проведеного Autovista Group аналізу, саме це відрізняє SEAT Arona від прямих конкурентів
  • Матеріали досліджень також свідчать, що перевагами SEAT Arona є функціональність, сприймана якість та співвідношення ціна/технічні характеристики, доповнені передовими системами безпеки й комунікаційними технологіями

Загальновідомо, що моделі SEAT вирізняються привабливим дизайном, високим рівнем технологічного оснащення та безпеки й видатними динамічними характеристиками. Не став винятком і новий SEAT Arona - друга модель бренда, яку повністю виготовлятимуть на заводі в Марторелі на базі платформи MQB A0. Arona -перший автомобіль марки у класі компактних кросоверів. Крім того, за даними досліджень Autovista Group, модель Arona має багато переваг та високу якість.

Рішення про купівлю автомобіля повинно бути виваженим, причому це актуально як для приватних клієнтів, так і для компаній. Важливо враховувати не лише купівельну ціну, а й розмір експлуатаційних витрат і зменшення залишкової вартості з плином часу. Саме це і є одним із ключових елементів стратегії розробки нового Arona.

В останньому дослідженні компактних кросоверів компанія Autovista Group підкреслює, що в Іспанії, Німеччині, Франції, Італії, Португалії та Бельгії новий SEAT Arona належить до автомобілів із найменшою швидкістю знецінення. Arona також є одним із найкращих варіантів у своєму сегменті. Autovista Group - провідна дослідна компанія, яка вивчає цінову політику й технічні характеристики продуктів на автомобільному ринку Європи. Незалежні, достовірні та критичні матеріали організації допомагають компаніям і приватним клієнтам ухвалювати поінформовані рішення під час купівлі автомобілів чи формування автопарків.

«Новий SEAT Arona ідеально підійде для корпоративних клієнтів завдяки місткості й оснащеності, що можуть гідно конкурувати з автомобілями старших сегментів та ідеально поєднуються з привабливою залишковою вартістю. Безсумнівно, новий компактний позашляховик допоможе компанії SEAT розширити коло корпоративних клієнтів», -говорить віце-президент SEAT із продажів та маркетингу Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths).

SEAT Arona, який випускають із бензиновим і дизельним двигунами, являє собою модель з найкращими характеристиками залишкової вартості й майже на 5 відсотків випереджає найближчого суперника. Безумовно, економічні двигуни SEAT гарантують зниження експлуатаційних витрат, тоді як співвідношення ціна/оснащеність і тривалість періоду післяпродажного обслуговування роблять модель Arona одним із найкращих варіантів на ринку.

Протягом останніх п'яти років компанія SEAT розробила ефективну стратегію, забезпечивши 90-відсоткове зростання продажів корпоративним клієнтам. Ось чому найвищі результати Arona, підтверджені дослідженнями Autovista Group на основних європейських ринках, мають важливе значення для SEAT. Безперечно, компанія SEAT планує зміцнити свої позиції в секторі корпоративних автопарків за допомогою Arona, адже модель поєднує ідеальні габарити, видатну динаміку, високий рівень якості та оснащеності з передовими технологіями й невисокими експлуатаційними витратами.

Згідно з висновком Autovista Group, причини успіху криються в різних сферах. Від конкурентів Arona відрізняють динамічні ходові якості, поліпшена функціональність, видатні характеристики прискорення й керованості, плавність ходу, низький рівень шумів і вібрацій. Крім того, автомобіль отримав просторіший салон та місткіший багажник (400 л). Не варто забувати й про покращену сприйману якість та імідж SEAT, що відомий дизайном і співвідношенням ціна/технічні характеристики. Ще одна особливість - непідвладний часові ефектний дизайн з унікальною Х-подібною решіткою радіатора, а це безпомилково вказує на приналежність до генотипу SEAT.

SEAT Arona - третя новинка іспанського бренда 2017 року після нових Leon та Ibiza й черговий етап наймасштабнішого розширення портфоліо продуктів в історії SEAT. Особливе місце в асортименті продуктів займають Ateca та розрахований на 5 або 7 пасажирів великий позашляховик, вихід якого запланований на 2018 рік. На початку наступного року іспанський бренд має намір представити нову цифрову комбінацію приладів Digital Cockpit. Першими новинку отримають Leon й Ateca, трохи згодом - Ibiza та Arona.

Упроваджуючи нову платформу MQB A0, Arona встановлює нові стандарти місткості салону, безпеки, динамічних характеристик і технологічної оснащеності. Новий Arona вирізняється дизайном у поєднанні з компактними розмірами кросовера, а також пропонує широкі можливості для персоналізації та новітні технологічні рішення в царині комунікацій і безпеки.

Продажі SEAT стабільно зростають. Із січня до серпня 2017 року компанія SEAT поставила 315 000 автомобілів на ринки світу (+13,7% проти восьми місяців 2016 року). Це найкращий результат за останні 16 років. Операційний прибуток SEAT за перше півріччя становить 130 мільйонів євро, що на 41% більше проти аналогічного періоду 2016 року.

Джерело: Seat.ua

Обговорення новини

Kickboxer  

Сеаты как всегда все какие-то приквадратнённые

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація